Yritys

MUEVE! Club

 MUEVE!  Club  on v. 2009 perustettu energinen tanssi- ja liikuntayhdistys ja toiminnan pyörittäminen lähtee suuresta rakkaudesta liikuntaan ja sen ilon jakamisesta kaikille ihmisille ikään, kokoon tai taitoon katsomatta.  
Studion tuntitarjonta on suunniteltu sellaiseksi, että liikunnan harrastaminen muodossa tai toisessa tuo iloa myös henkiselle puolelle ja kunnon kohottaminen  tuntuu helpolta. Tällä tavoin halutaan luoda pieniä elämyksiä arjen keskellä koko ajan.

Studiomme sijaitsee hyvällä paikalla Lahden keskustassa (Vesijärvenkatu 27) .Toimintamme laajeni  elokuun 2014 loppupuolella ja nykyisin meillä on  kaksi eri salia sekä tilavat ja miellyttävät oleskelutilat = kaikkien oma olohuone.

Mueve Club on edelläkävijä monessa asiassa  mm..

 • Mueve toi Zumbatunnit ensimmäisenä Lahteen
 • Mueve toi:Lahteen ensimmäiset huippuammattilaiset ,latinalaiset tanssiopettajat 
 • Mueve toi tankotanssin Lahteen ja perusti  tankotanssistudion Lahdessa laadukkaine tunteineen 
 • Asiakastilat ovat persoonalliset ja ainutlaatuiset koko Suomessa.

Ja Mueve vie toimintaa eteen päin yksilöllisellä tavalla ja upean hyvässä ryhmähengessä asiakkaiden keskuudessa – tavoittelematta suuria voittoja toiminnallaan.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi tanssimaan ja liikkumaan viehättävään studioomme! Meillä ei ole sitovia jäsenyyksiä vaan voit tulla tunneillemme aina, kun sinulle itsellesi sopii. Suosittelemme kuitenkin varaamaan paikan kotisivuillamme olevan varauskalenterin kautta, jotta mahdut tunneille tai joissain tapauksissa, että tunti vahvistetaan pidettäväksi.

Tällä hetkellä tarjonnassamme on erilaisia tanssitunteja kuten: latinotanssitunnit (mm. reggaetón, salsa, latinomix, kuubalainen cabert ym.), twerkkaus, burleskitanssi, bollywood-, vatsatanssitunnit.
Tankotanssi/tankoakrobatia tunnit omassa tilavassa salissaan ( 15 tankoa ja tilassa korkeutta jopa 4 m)
sekä lisäksi  kuntoliikuntatunteja kuten Power slider – Gymstick – treenilautatunnit, kahvakuulajumpat, circuittunnit sekä kehonhallinta-akrobatiatunnit
Kurssitarjonnassamme  tiiviskursseina mm.  Bachata, parisalsa ja Kizombakursseja.  Erilaisia Tankoiluworkshopeja.

HUOM! Tuntimme eivät ole pääsääntöisesti kurssimuotoisia eli niille voi tulla hyvin kesken kaudenkin. Kauden aikana tuntien taso luonnollisesti etenee, joten itselleen helpointa on aloittaa alkupuolella kautta. Myös tunneilta voi joskus olla poiskin ilman, että jää jälkeen. Tuntimme ovat siten erittäin joustavia. Huom. Jatkuva aloitustunti koko kauden on Pole alkeet tunti, joka on ns. starttitunti ja sieltä siirrtytään tasolle 1 aikanaan.

Tule sellaisena kuin olet – olet sitten vasta-alkaja tai jo kokemusta omaava, puolikuntoinen tai jo hyvän kunnon omaava, teini-ikäinen tai jo elämänkokemusta reilumminkin omaava jne.

Meillä on tarjota tunneillamme jokaiselle jotakin ja kilpailu käydään korkeintaan vain oman itsensä kanssa. Tule siis kokemaan liikunnaniloa ja riemua hyvän musiikin parissa. Plussana siinä sivussa kuntosi kohentuu!

Meille voit poiketa studion aukioloaikoina tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Vastaanotossamme on henkilö myös tuntien aikana palvelemassa sinua. Meillä on vastaanottomme yhteydessä viihtyisä taukotila, jossa voit viettää aikaasi ennen tai jälkeen tuntien. Uusissa taukotiloissamme on varmasti jotain Suomen ainutlaatuisinta : “kohtauspaikkana Mueven espanjalaiset portaat”.  Tule ja tutustu!

Kysy meiltä polttaritunteja sekä tunteja yrityste  virkistäytymispäiviin.

Lisäksi vuokraamme tilojamme studion aukiolon ulkopuolisina aikoina seuroille, yrityksille ja yksityishenkilöille tuntiveloituksella. Kysy lisää!  

Järjestämme myös erilaisia latinotanssitapahtumia ympäri Lahtea muutaman kerran vuodessa ja tanssiryhmiämme on esillä erilaisissa tapahtumissa Lahden alueella usean kerran vuodessa.

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hyvänmielen studioomme

MUEVE! Club facebookissa:   https://www.facebook.com/pages/MUEVE-Club-tanssi-ja-liikuntastudio/142362829171520

Tanssi kanssamme Mueve Clubilla!

Etsitkö tanssistudio, joka voi täysin tyydyttää palava rakkaus tanssia! Varmasti, saatat olla etsimässä paikka, joka on täydellinen tila keuliminen tanssiliikkeitä. Suosittelemme, että tarkistat meidät mueve-klubilta, – jossa voit myös saada uusia ystäviä niiden kanssa, joiden kanssa pääset tanssimaan ja treenaamaan. 

Vieraile täällä ja tanssi lahjakkaiden tanssiohjaajien kanssa, kun pyrit esittelemään uraasi heidän ja muiden tanssin osallistujien kanssa. Tässä ovat kaikki yksityiskohdat Mueve Club, että sinun pitäisi haluta tietää!

About us

Mueve Club on energinen tanssi- ja liikuntayhdistys, joka perustettiin vuonna 2009. Klubi perustui suureen rakkauteen liikuntaan ja tanssiin, mikä antaa ihmisille iloa riippumatta siitä, missä iässä he ovat. 

Meillä on tuntitarjouksia, jotka oli suunniteltu erityisesti sitoutumaan harjoitukseen useammassa kuin yhdessä muodossa. Näin tunnet onnellinen ja innoissaan eri oppitunteja joka kerta. 

Mueve Club on edelläkävijä useissa eri asioissa. Tämä sisältää seuraavat.

 • Mueve toi zumba-luokat lahteen ensimmäisenä vuonna 2009.
 • Mueve toi ensimmäiset huippuammattilaiset Latinalaisen tanssin opettajille Lahteen 
 • Mueve toi sauvatanssin Lahteen vuonna 2010 ja perusti sauvatanssistudion Lahteen laadukkailla sauvaakrobatiatunneilla 
 • Mueve toi Bollywoodin Lahteen vuonna 2011
 • Mueve toi Twerkkaus- ja tanssihallitunnit Lahteen vuonna 2015
 • Mueve toi rekisteröidyn Burlesque-tanssikurssin Lahteen vuonna 2015
 • Asiakkaan tilat ovat henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia kaikkialla Suomessa

Sen lisäksi voimme taata, että Mueve suhtautuu liiketoimintaan vakavasti ja tehokkaasti. Hoitaa ihana joukkue ja omistaa yksi henkilö, on taattu, että päätökset hoitaa liiketoimintaa tehdään nopeasti.

Meidän studiot

Täällä Mueve Clubilla hyväksymme studiovaraukset tarpeisiisi. Itse asiassa, siitä lähtien, kun toimintamme on laajentunut, meillä on nyt kaksi erilaista tilavaa salia, jotka ovat mukavia kaikille, jotka haluavat ottaa opiksemme ja hyödyntää tilojamme. 

Kahden edellä mainitun salin lisäksi meillä on myös taukohuone, jota pidetään ainutlaatuisena täällä Suomessa. Tarkistakaa nämä huoneet ja muuttakaa ne omaksi kohtaamispaikkaksesi. 

Tämän sanottua, suosittelemme, että tulet käymään kokea iloa sekä käyttää ja hyvää musiikkia. Aukioloaikoinamme voit tutustua tiloihin, jotka hoitavat suurimman osan toiminnastamme. Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä tarjoamme, voit vain yksinkertaisesti tiedustella sitä avulla meidän vastaanottovirkailijat, jotka ovat halukkaita huolehtimaan tarpeisiisi milloin tahansa.

Osa opetukseista järjestämiämme tapahtumia ovat latinalaisia tanssijuhlia ja joitakin tanssitapahtumia, joissa esitellään paikallisia tanssiryhmiä täällä Lahden alueella.

Mitä tarjoamme

Meillä on klubitunteja ja ryhmäharjoituksia, jotka voivat auttaa sinua pysymään kunnossa! Itse asiassa, lukuun ottamatta tapahtumia, että järjestämme, meillä on myös joitakin työpajoja noin tietyntyyppisiä tanssia sekä muotoja käyttää, joka voi auttaa kehoasi on parhaassa kunnossa. 

Pyrimme antamaan sinulle enemmän luottamusta ja enemmän valvontaa kehon. Tämän avulla kaikkia liikunta- ja tanssituntejamme johtavat ammattiopettajat. Joten, tutustu eri oppitunteja, joita tarjoamme täällä Mueve Club!

Harjoitukset

Harjoitukset ylläpitää fyysistä kuntoa kehon. Kun olet tehnyt säännöllisesti, kehosi on sen paras terveys ja kunto kunnossa. Vaikka prosessi voi olla hieman hikinen ja rasittava, on varmaa, että sen vaikutukset kehoosi ovat sen arvoisia. 

Tässä muutamia harjoituksia, joita tarjoamme täällä Mueve Club.

 • Kettlebell Kuntosali

Täällä, sinun on oikein opetetaan käyttämään kettlebell sekä joitakin käyttää palloja. Kun etenet oppitunteja, voimme vain, että se saa vaikeampaa, mutta se voidaan taata, että se on nautittavaa kuin rytmi koreografia menee nopeammin.

 • Fitness nyrkkeily

Ota haaste ja anna nyrkeiden valloilleen sen piilotettu vahvuus! Täällä autamme kehittämään kaulan ja olkapään alueella samalla opettaa sinulle vinkkejä ja niksejä nyrkkeily. Käytä näitä taitoja auttaa sinua pysymään kunnossa ja pitää oppitunnit kätevä, koska ne ovat myös hyödyllinen muoto itsepuolustukseksi.

 • Kuntoilulaatikko

On hauskaa, kun opit kickboxing tekniikoita ja liikkeitä meidän asiantuntija kouluttajia. Tämän avulla, anna heidän opastaa sinua läpi joitakin harjoituksia kouluttaa motorisia taitoja, liikkuvuutta, sekä hapensaantia kuin liikkua.

 • Power Slider -harjoitustaulun oppitunti

Teho liukusäädintä voi täydellisesti kouluttaa suuria lihas kehon ryhmiä elimistössä. Täällä voit työskennellä harjoituslauta, joka on hieman liukas. Se voi kuulostaa hieman haastavalta, mutta tämä on ehdottomasti pakko kokeilla, koska se sopii kaikille!

Tansseja

Tanssi, tietenkin, on kuin liikuntaa, paitsi että se seuraa suurta ehkä, johon kehosi voi seurata. Käytä koko kehoasi, kun ura sydämesi halu koreografioita, että olemme valmistautuneet sinulle. Kuten kaikki tietävät, on olemassa useita erilaisia tansseja. Tämän kanssa, tässä on joitakin niistä, joita voit kokeilla kanssamme!

 • Salsa (yksin tai pari)

Opi salsan perusteet yksin tai kumppanisi kanssa! Groove tahtiin musiikkia ja löytää itsesi sopeutua musiikkiin, koska se saa vaikeampaa!

 • Reggaeton 

Opi yksi suomen suosituimmista tanssilajeista. Olet ehkä nähnyt nuoret tanssivat näin, joten on suositeltavaa, että myös yrittää oppia se! Tanssiminen ei tunne ikää, joten uppoudu tähän rytmiseen musiikkiin.

 • Trap Reggaeton (Kuuban Trap Music)

Opi reggaeton liikkeitä voittamaan korkea-nousu ansa musiikkia! Jos sinulla on hyvä liikkuvuus ja ketteryys pysyä tahdissa, niin suosittelemme, että kokeilet tätä hauskaa ja vaativaa tanssia!

 • Latinomix ja Latinomix lapsille, jotka ovat 9-13 vuotta vanha

Haluatko aloittaa latinankielisen tanssiharrastuksen? Sitten tämä voi olla se oikea sinulle! Opi latinalaisen tanssin perusliikkeet ja näytä urasi rentouttavalla musiikilla. Jos haluat, voit myös tuoda lapsesi mukanasi, koska ne ovat taatusti nauttia tästä samoin.

 • Bachata

Kokeile joitakin pehmeitä ja tasaisia liikkeitä, kun kokeilet tätä aistillista ja romanttista tanssia, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta.

 • Kizomba

Kuten Bachata, Kizomba on myös suosittu aistillinen pari tanssia. Angolasta peräisin oleva Kizomba sisältää pehmeitä askeleita ja joitakin aistillisia vartaloaskelmia naisille.

 • Tanssisali Queen Style

Ole tanssiva kuningatar tai kuningas, kun kokeilet tätä tanssia, joka sai alkunsa Jamaikalta. Tanssivat sekä miehet että naiset, vetää pois joitakin vahvoja, elastisia, ja osittain provosoivia liikkuu, jotka voivat jotenkin muistuttaa hieman hip-hop.

 • Kävi koulua Twerking

Liity suomen kiistattomaan twerkingin villitykseen, jossa saat esitellä voimakkaita alaraajojen liikkeitä samalla, kun näytät seksikkäältä tanssilattialla. Sen lisäksi, että se on suuri tanssi liikkua, se on myös tehokas käyttää.

 • Katutanssi (hip hop)

Pull-off joitakin vaikuttavia hip-hop liikkuu kuin osallistut meidän tanssisessioita palkata Mueve Club! Liikkeet kuten lukitus, popping, talo, ja breakdance, anna kehon koordinointi tehdä parhaansa nauttia eri koreografioita eri genrejä.

 • Bollywood

Ryhtyä kurssi, jonka avulla voit oppia lisää joitakin tanssiliikkeitä, jotka oli suosittu Bombe, Intia. Liiku kuin ne näyttelijät ja näyttelijät Intian elokuvia ja anna itsesi nauttia perinteisen onnellinen ja kevyt tanssi lyöntiä.

 • Vatsatanssi

Vahvista vatsalihaksia, kun siirrät sitä varovasti yhdessä kädet. Koska tämä tanssi toimii vaikuttava harjoitus, se on myös kiistatonta, että se näyttää niin häikäisevä, kun mukana pala kiehtovaa musiikkia.

 • Burleskitanssi

Tunnetaan myös nimellä Burlesque, tämä tanssi kehittää fyysisen kehon tekemällä puolivälissä kehon näyttää tiukempaa. Nauti musiikin rytmistä tanssisessioiden aikana, jotta arvostat kehoasi samalla, kun opit lisää tasapainoa, ilmaisua ja kehon hallintaa.

Ota yhteyttä 

Haluatko tietää meistä enemmän? Tässä on tärkeitä yksityiskohtia, jotka sinun on ehkä tiedettävä meistä täällä Mueve Clubilla. käy luonamme tai soita meille ja anna meidän varata paikka sinulle erityisiä oppitunteja ja tapahtumia, joita meillä on ajoittain.

Osoite: Vesijärvenkatu 27 15110 Lahti

Sähköpostiosoite: info@mueveclub.fi 

Puhelinnumero: +358 45 8058769

Asiakaspalvelu: 358 45 260 8887