Twerk

Twerk Se Kuten Studio Club Mueve

Viime aikoina tanssiliikkeistä on tullut selkeämpiä kuin koskaan. Suositummat saivat laajaa mainetta musiikkivideoista ja mainostauluosuksista myydyimmiltä taiteilijoilta ympäri maailmaa. Studio Club Mueve twerking luokka tietää, miten tehdä suosittu tanssi liikkuu hauskempaa!

Twerking on eräänlainen tanssi, joka käyttää yhtä pääosaa: pakarat. Tanssiliike tunnetaan lonkan ja pakaroiden kanssa tehdyistä vapina- ja kyykyliikkeistä. 

Ajatus twerking alkoi New Orleansin musiikkikohtauksessa 1990-luvulla. Sitä pidettiin yleensä hip hopin alagenrenä, jossa oli Triggerman-rytmi. Triggerman tai “triggaman” on 1-bar rumpu silmukka keksi Showboys.

Vaikka tanssi liikkua vasta saavuttanut suosiota viime aikoina, termi “twerk” oli jo käytössä 1990-luvulla. Bounce musiikkia New Orleans musiikkikohtaus sai enemmän huomiota eri puolilla Yhdysvaltoja ansiosta vaikutus musiikkivideoita. 

Twerking kasvaa suomessa trendikkäämmäksi. Yleisesti pidetty naisellinen ja vihjaileva tanssi liikkua, Studio Club Mueve Twerking Luokka tuo twerking seuraavalle tasolle!

Meidän twerking luokat yhdistää seksikäs jazz tanssi liikkuu kuten burleski ja hip hop. Tanssi on myös tehokas liikuntamuoto. Vaikka tanssi keskittyy pääasiassa alaraajojen, tunnet polttaa koko kehon!

Kolme päätyyppiä Twerking

  1. Twerking maassa tai kädet maassa

Tämäntyyppinen twerk liittyy tanssija saattaa kätensä maahan tukea. Jalat ovat jakautuneet erilleen. Pakarat sitten piipahti edestakaisin musiikkia. Jotkut tyypit osoittavat tanssija täysin lattialla hänen vatsa tasainen. 

Tanssija sitten taipuu yksi polvi ja nostaa hänen pakarat maasta ja takaisin alas.

  1. Twerking seinällä

Tämä twerk liikkua on vaikeampaa, koska se liittyy tanssia seinällä. Tanssija suorittaa käsiseisonta paitsi jalat on istutettu seinää vasten. Polvet ovat hieman taivutettu ja kädet tiukasti lattialle. 

Tanssija sitten etenee pop pakarat ylös ja alas tahdissa. 

  1. Kyykky ja ravista

Tämäntyyppinen twerk yhdistää kyykyssä ja ravistamalla pakarat. Tanssijan kädet ovat tiukasti sijoitettu reidet tai hieman polven yläpuolella tukea. 

Tanssija ravistelee pakarat tahtiin musiikkia ja voi käyttää toista kättä, kun toinen on nostettu ilmassa. Tämäntyyppistä twerk-tyyliä käytetään usein kumppaneiden kanssa, jos ne ovat saatavilla.

Twerk Musiikki

Twerkin musiikki on ollut olemassa 1990-luvulta lähtien. Seksikäs tanssi liikkua on paras pariksi lyöntiä raskas basso. Musiikki on kuin peruskappaletta Afrikkalainen perinteistä musiikkia. Jotkut twerk musiikkia voidaan toistaa hitaasti, kun taas toiset ovat nopeatempoisessa. Nykyään twerk-musiikki on sisällytetty sekä sanoitukset ja musiikki monissa genreissä, kuten R & B, Hip Hop, Afro, ja Karibian musiikkia.