Syvennys Street Fusion -tanssityylissä

Syvennys Street Fusion -tanssityylissä

On aina noustava polvillesi ja aloitettava siirtyminen musiikin oikeaan tahtiin. Suurista liikkeistä, vaikuttavasta jalkatyöstä ja asteittaisesta popista ja lukosta ajoittain tanssi tulee todella jännittävämmäksi. 

Itse asiassa on olemassa monia uskomattomia tanssityylejä, joista emme ole vielä oppineet. Jos et ehkä ole taipuvainen perinteisiin tanssityyleihin, voit aina kokeilla katutanssia. Tosiaankin katutanssissa on paljon tyylejä. 

Onneksi Street Fusion -tanssi on yksi niistä, joita tarjoamme Mueve Club -tanssitunneillamme. Yksinkertaisesti sanottuna katufuusiotanssi on tyyli, joka sulauttaa erityyppiset kumppanit katutanssiliikkeet kokonaan. Tämän avulla katsotaanpa joitain yleisiä pariliikkutekniikoita, jotka sisällytetään tämän tyyppiseen tanssiin. 

Yhteys 

Kumppanitanssissa yhteys on menetelmä, jota tanssikumppanit käyttävät hyvin synkronoitujen tanssiliikkeiden tekemiseen. Yksi tanssija toimii johtajana, kun taas toinen on seuraaja. Käyttämällä tätä tekniikkaa yleisö tuntee yhteyden kumppaneiden välillä. 

Hyödyntämällä yhteyttä kaksi tanssijaa näyttää pystyvän välittämään voimansa ja energiansa toisilleen.

Joustopidennys 

Tällä liikkeellä tanssijoiden on käytettävä lantiota, polvia ja nilkkoja voidakseen liikkua paremmin musiikin tahdissa. Tekemällä näin he voivat liikkua sujuvammin, mikä on erittäin ihanteellista katsella. 

Tämän liiketyylin avulla tanssijat pystyvät myös kommunikoimaan tunteistaan ​​tämän liikkeen avulla. 

Kehys 

Tämä on yleisin liikemuoto kumppanitansseissa. Yleensä tehdään swingissä ja bluesissa, tämän tyyppinen liike tehdään, kun kahden tanssijan ylävartaloa pidetään tanssiasennossa. 

Tämä sisällytetään usein tämän tyyppiseen tanssiin, koska fuusio voi toimia kaikkien tanssityyppien yhdistelmänä. 

Muut liikkeet

Edellä mainittujen lisäksi tässä on joitain muita liikkeitä, jotka sisällytetään fuusiotyyliin, koska sen tarkoituksena on vain antaa sinun olla vapaa kaikessa mitä haluat tehdä. 

Balettitekniikka 

Käyttämällä tämän tyyppistä liikettä opit käyttämään balettissa käytettyjä kehon muotoja ja liikkeitä. 

Kontaktimprovisaatio

Tunnettu osana improvisoitua tanssia, johon liittyy vähän kehon tutkimista liikkeiden ja tunteiden korostamiseksi edelleen. 

Poppaus 

tehdään yleensä katutanssilla, popping tehdään tekemällä nykivää vaikutusta vartaloosi. Tämä tapahtuu antamalla lihastesi nopeasti supistua ja rentoutua. Tämä liike tehdään yleensä käsivarsien, jalkojen, rinnan ja kaulan kanssa.