TUNNIT

Opettajat ja tunnit

Tervetuloa tunneille MUEVE! Clubille

Meillä tärkeintä on tanssin ja tai liikunnan ilo – kuntosi kehittyy ikään kuin siinä sivussa aina parempaan suuntaan.

Lähes kaikille tunneille voi osallistua, vaikka ei ole aikaisempaa kokemusta.  Ainoastaan selkeästi alkeisjatkotasoksi tai jatkotasoksi merkityille tunneille tarvitaan lajista aikaisempaa kokemusta.
Tunnit ovat kuitenkin hyvin erityylisiä nopeudeltaan ja etenemiseltään, mitä tuntikuvauksissamme olemme yrittäneet selvittää. Kyseessä on vain suuntaa antava kuvaus, joten mikäli haluat, niin voit osallistua erilaisille tunneille ja valita niistä itsellesi sopivimmat jatkossa.  Kokeilu on siinä mielessä helppoa, että meillä ei tunneta suorituspaineita ja kanssaihmiset eivät kyräile toisiaan ja heidän tekemisiään.
Käytyäsi meillä huomaat, että olemme aidosti erilainen studio ja jokainen voi tulla meille omana itsenään ja sellaisena kuin on 🙂

Tutustu ohessa ammattitaitoisiin, iloisiin ja energisiin opettajiimme! 
Olemme erittäin onnekkaita koska osa mm. tanssinopettajistamme ovat lajinsa huippuja vähintääkin Euroopassa ja he ovat kouluttautuneet pienestä pitäen tanssijoiksi, koreografeiksi ja opettajiksi.  Huomaat selkeän eron tunneissa, joita ammattilaiset pitävät. He pystyvät ottamaan huomioon, että me suomalaiset emme ole pääsääntöisesti tanssineet syntymästämme saakka. Kyseiset opettajat opettavat kaikissa Suomen merkittävissä tanssikouluissa MUEVE! Clubin lisäksi. Tule kokemaan suorituksen riemu heidän ja kaikkien muidenkin opettajiemme kanssa, jotka ovat ainutlaatuisesti omaksuneet MUEVE! Clubin energisen ja rennon ilmapiirin, jossa jokainen on jotain ja jokainen etenee haluamallaan tahdilla.

YHTEYDENOTOT STUDIOON:
asiakaspalvelu/Sirpa p. 045 2608887 ma-pe klo 12-17 ja 
studion puh p. 045 8058769 päivystää tuntien aikana. Myös peruutukset tekstiviestitse varauskalenterin peruutusaikojen jälkeen tähän numeroon. 
S-posti: info@mueveclub.fi (ei lueta studion tuntien aikana)