Tiiviskurssit/workshopit – VARAUKSET VARAUSKALENTERIN KAUTTA

Studio Club Mueve työpajat

Studio Club Mueve perustettiin vuonna 2009. Tarjoamme erilaisia oppitunteja Latinalaisen tanssin, katusalsan, reggaetonin ja hip hopin, Twerkkausin, tanssisalin, burleski- ja bollywood-, vatsatanssi- ja paalutanssi/ pole acrobatics -opetukset. Päälle, että meillä on myös teho liukusäädintä gymstick koulutus, piiri liikuntaa, handleball hyppääminen ja akrobatia oppitunteja. 

Varmista, että sinulla on hauskaa ohjauksessa innostuneita ja ammattitaitoisia ohjaajia jokaisella oppitunnilla. Tässä artikkelissa opit lisää tarjoamiamme työpajoja. Tervetuloa Mueveen!

Studio Club Mueve työpajat

Dancehall Queen Style Performance Koreografia Kurssi

Kurssi järjestetään tiistai-iltaisin klo 20.10-21.00. Koreografiaa ohjaa Aino Tervo. 

Sinun odotetaan rekisteröityvän kurssille klo 20.00 asti vahvistaaksesi osallistumisesi. Odottaa, että lähtö on rajoitettu. Kurssin hinta on 123,50 € 13 tunnin ajan ja sinulla on mahdollisuus maksaa kokonaan tai kahden erän kautta. Ensimmäinen 65 euron erä maksetaan ensimmäisenä päivänäsi, kun taas toinen on istuntojen jälkipuoliskolla. 

Tällä kurssilla, sinun ei odoteta olevan hallintaa kokemusta Dancehall tai Dancehall Queen Style. Suosittelemme kuitenkin, että otat arvokas Dancehall Queen Style aloittelijoille niin, että tiedät jo perusliikkeet. 

Poissaolot ovat sallittuja, mutta niitä olisi vältettävä, jotta vältyttäisiin puuttuvan uusista kokemuksista julkista esitystä varten.

Salsa Solo Aloittelijoiden intensiivikurssi

Kurssin ohjaa Dumas Real, ja se järjestetään joka keskiviikko klo 20.10-21.00. Kurssin hinta on 89 € 10 tuntia. Sinun on maksettava täysi hinta ennen oppituntien alkua. 

Tästä kurssista on hyötyä varsinkin, jos aiot osallistua parisalsa kurssille. Tässä soololuokassa opit tyyliä ja rytmiä.

Belly Dance ja / tai Bollywood intensiivikurssit

Sinulla on mahdollisuus osallistua jompaankumpaan tai molempiin kursseihin, joita Maria Temonen opastaa. Molemmat kurssit maksavat 89 euroa, ja ne järjestetään joka sunnuntai-ilta. Vatsatanssikurssi on suunniteltu klo 18.00-19.00, kun taas Bollywood-kurssi tapahtuu klo 19.10-20.00. Jos haluat liittyä kurssille, sinun ei tarvitse huolehtia mistään aiemmasta kokemuksesta.

Katutanssi

Vuonna katutanssi kurssi, se käsitellään eri tyylilajeja kuten hip hop. Päälle, että se kattaa myös muita tyylitrendejä, kuten lyyrinen, uusi tyyli, vanhan koulun hip hop ja enemmän! Tällä kurssilla opit liikkuu kuten lukitus, popping, talo ja erittely. 

Katutanssikurssin opettaa Alexandra Ace. Hänen luokkansa, opit hiottu ja monipuolinen rytmejä, koordinointi, musikaalisuus, pysähtyy, eristyksiä ja nivellettyjä liikkeitä. Opettajana Alexandra on inspiroiva ja tehokas. Itse asiassa hän on jo vain lyhyessä ajassa saavuttanut suosiota Lahden kouluttajana.

Reggaeton 

Reggaeton ist eines der beliebtesten Tanzgenres für Latins, das jetzt Finnland erreicht hat. In lateinischen Ländern wird das Genre hauptsächlich von jungen Erwachsenen getanzt. Im Studio Club Mueve können jedoch Menschen im Alter beitreten und sich mit der lateinischen Kultur erfrischen. 

Die Musik für dieses Genre ist rhythmisch und beinhaltet eine Vielzahl von Musik. Es kann eine Mischung aus Reggae, Hip Hop, Afro, Salsa und mehr enthalten. Wenn Sie ein Anfänger sind, sind Sie herzlich eingeladen, an der Klasse teilzunehmen und Teil der Klasse zu sein. Je nachdem, wer Ihr Lehrer sein wird, hat jeder Lehrer seinen eigenen Stil. 

Zu Beginn des Unterrichts lernen Sie Grundtechniken mit wenig Choreographie. Dann werden Sie feststellen, dass der Einstieg in den Rhythmus des Genres schnell vorbeifliegt und Sie mehr Fortgeschrittenenzüge lernen.

Bachata

Tässä luokassa voit valita soolo- tai parikurssin. Bachata on romanttinen ja aistillinen tanssi genre, joka tuli Dominikaanisesta tasavallasta. Liikkeet ovat pehmeitä ja tasaisia.

Kizomba 

Kizomba on suosittu aistillinen tanssi pariskunnille Suomessa, mutta on peräisin Angolasta. Tanssiin kuuluu pehmeitä jalanjälkiä ja aistillisia kehon liikkeitä naisille. Kiomban työpajat ovat saatavilla vain keväällä, joten varo kalenterin käytettävyyttä.

Burleski 

Tässä luokassa opit burleskin eri aikakausien. Oppitunteja ovat lämmittely, teknologia, koreografia, kehonhallinta ja paljon muuta. Tämä genre sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään ja on parempi fyysinen. Varmasti, löydät itsesi hikoilu, ravistamalla ja hauskaa jokaisella oppitunnilla!

Parisalsa Aloittelijoille Intensiivikurssi

Parisalsan kurssi kestää 10 tuntia. Luokan ohjaa Roynet, Satu ja Dame Clave. Kurssi jaetaan viiteen istuntoon – ja neljä ensimmäistä tapahtuu klo 13.00-14.50, kun taas viimeinen istunto pidetään klo 17.00-18.50. Kurssin hinta on 99 €, joka on maksettava kokonaisuudessaan ensimmäisen istunnon aikana tai ennen sitä. 

Varauksen yhteydessä huomaat, että istuimet ovat saatavilla erikseen miehille ja naisille. Jos haluat osallistua tietyn kumppanin kanssa, sinun tulee sisällyttää sekä nimesi että puhelinnumerosi rekisteröitymiseen sähköpostitse. Suosittelemme kuitenkin, että liityt vaihtorenkaaseen – joka on nopein tapa oppia.

Kun olet suorittanut tämän kurssin, voit ilmoittautua löysä oppitunti viikossa. Se on jatkoa tälle kurssille, joka kannustaa sinua oppimaan lisää liikkeitä ja tekniikoita. 

Jotta osallistua kaksinkertainen salsa oppitunteja, se voisi olla hyödyllistä ottaa salsa yksin aloittelija kurssi. Aloittelija kurssi on kesto 10 tuntia, joka jaetaan 12 istuntoa.

Mikä taso minä olen?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan luokkaan, mutta ei näytä selvittää oman tason, olemme täällä auttaa sinua ulos. Olitpa aloittelija tai edistynyt osallistuja, on oppitunti sopii sinulle! 

Perustaso

Tämä taso on ihanteellinen aloittelijoille. Se käsittelee kaikkia perusasioita ja tarkistaa kaikki tärkeät tekniikat ja koreografioita.

Keskitaso

Jos sinulla on aiempaa kokemusta, saatat olla sopivampi keskitasolle, joka on kehittyneempi. Täällä perusliikkeet tarkistetaan ja uusia koreografioita otetaan käyttöön.

Edistynyt taso

Kuitenkin, jos sinulla on aiempaa kokemusta, niin opetukset ovat erilaisia nopeuden ja etenemisen tietäen, että olet jo perehtynyt perusasiat.

Ei ole väliä mitä taso on, sinun pitäisi antaa kehon mahdollisuus sopeutua uusiin oppitunneille. Selvitä, mikä toimii parhaiten sinulle ja mikä ei, niin että seuraavaksi sinulla on parempi tunne siitä, mitä oppitunteja ottaa.

Miten varata?

Jos olet kiinnostunut liittymään työpajaan, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun klo 045-8058769. Puhelinlinja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12.00-17.00. Peruutuksissa voit tehdä sen tekstiviestillä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@mueveclub.fi.

Vinkkejä aloittelijoille klo Dance Työpajat

Jos olet tanssi aloittelija, ei tarvitse huolehtia mitään! Olemme täällä auttaaksemme sinua muutamien vinkkien kanssa, joita voit hakea oppitunnin aikana. Muista, että kaikki alkavat alusta. Joten, älä pelkää, jos et tiedä miten tanssia vielä!

Kokeile erilaisia tanssia

Kauneus tanssi on, että on olemassa erilaisia genrejä voit tutkia, kunnes löydät oikea sinulle. Koska aloittelija, voit kokeilla erilaisia tyylejä ja käytännössä niin paljon, jotta voidaan taitava. Itse asiassa tanssin oppiminen ei kestä niin kauan kuin luulisi.

Tunne musiikki, kunnes löydät rytmisi

On musiikkia, joka saattaa saada sinut innostumaan nousta ylös ja tanssia tahdissa. Jotta olla parempi tanssija, sinun pitäisi pystyä tuntemaan musiikkia ja ilmaista tunteita kehon liikkeitä. Kuuntele erilaisia kappaleita, jotka sopivat tyylilaji, jota haluat tutkia!

Estä katsominen alas tanssimisen aikana

Kun tanssit, saatat joutua tavaksi katsoa jalkojasi. Kuitenkin, sinun pitäisi välttää tätä ja vain tuntea pois liikkeitä. Muista kuviot, kun siirrät painoa ja muutat suuntaa. 

Tanssi eri ihmisten kanssa

Kokeile tanssia eri kumppaneiden kanssa ja liittyä eri tapahtumiin. Tanssissa tapaat myös lisää ihmisiä!

Rentoudu ja pidä hauskaa

Loppujen lopuksi tanssissa on kyse hauskanpidosta. Joten, keskittyä kehon liikkeitä ja vain nauttia joka minuutti!

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai ehdotuksia, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojemme kautta. Haluaisimme kuulla sinusta pian!

OsoiteMueve! Club
Torikatu 21-23, 90100 Oulu
Studion yhteystiedot+358 77 7777777
Asiakaspalvelu+358 77 7777777
Sähköpostiabcd@StudioClubMueve.fi