Burleski Tanssi

Pikaopas burleskiin 

Etsitkö paikkaa burleskin oppimiseen? No, älä enää huoli, koska Studio Club Mueve -tanssitunnit saivat selkäsi. 

Mikä on burleski?

Kun sanot burleskin, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, ovat tytöt, jotka tanssivat lavalla seksikkäillä asuilla. Uskokaa tai älkää, se on itse asiassa taiteen muoto. Se on kirjallinen, dramaattinen tai musiikkiteos. Burleski tuli italialaisesta sanasta burlesco, joka johdettiin sanasta burla. Se tarkoittaa yksinkertaisesti pilkkaa tai vitsi. 

Burleskin taide on otettu hitaasti käyttöön 1700-luvun lopulla. Itse asiassa sitä käytettiin Chaucerin, Shakespearen ja useiden kreikkalais-roomalaisten klassikkojen teosten esittämiseen.  

Vuosien kuluttua burleskista tuli variaatio, joka on sekä provosoiva että koominen. Burleski-esitys sisältää yleensä slapstick-sketsejä, soolotansseja ja jopa striptease-esityksiä. 

Fun Facts sinun tulisi 

tietäävaltava teollisuus 

Se ei ehkä ole ilmeinen, mutta burleski on valtava teollisuus. Itse asiassa on tuhansia ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa ja katsella burleskia. Hämmästyttävää on, että siitä tuli iso osa Yhdistyneen kuningaskunnan yöelämää. 

Se ei ole kokonaan strippaus 

Kuten mainittiin, burleski on eräänlainen taide. Se tarkoittaa myös pilkkaa tai pilkkaa. Sen kuva alkoi muuttua 1900-luvulla. 

Vocab

Burleskin hämmästyttävä asia on, että sillä on oma kielensä. Esimerkiksi kaupunkipiiriä kutsutaan pyöräksi, kun taas kuoroa laulavaa miestä kutsutaan tiskalaulajaksi. Esiintyjät käyttävät eri nimeä myös lavalla. 

Burleskitanssijaksi tuleminen Burleskitanssijaksi 

tulemisen lisäksi sinun on oltava rohkea, hauska, rohkea ja upea. Anna toisen, jonka otat ja valloitat lavan. 

Oma merkki 

Aloittelijoille on erittäin suositeltavaa suorittaa viikoittainen kurssi kahdeksan viikon ajan. Siellä opit kaikki perusliikkeet. Näiden viikkojen aikana sinun on myös löydettävä oma burleskihahmosi. 

Sinun on myös opittava taite luoda oma koreografia laulusta, tarinasta, esteettisyydestä, rekvisiitasta ja puvusta riippuen. 

Valokeila 

Nyt kun tiedät burleskihahmosi ja perusliikkeet, sinun on myös luotettava valokeilaan. 

On myös suositeltavaa käydä jatkokursseja. Tällä tavoin löydät teon, joka heijastaa ainutlaatuisuuttasi. 

Objektiivin edessä 

Esiintyjänä sinun on opittava poseeraamaan kameran edessä. On myös tärkeää etsiä parhaita kulmiasi. 

Ota selvää, mikä asento on tarkka, vaikka valaistus olisi hyvä tai huono. Harjoittele kuinka näyttää ammattimaiselta esiintyessäsi ja ottaessasi kuvia. 

Sosiaalinen

mediasi Perusliikkeiden ja muiden oppimiesi elementtien lisäksi, ota hetki ja luo melua useilla sosiaalisen median alustoilla. Se voi olla Facebookissa, Twitterissä tai jopa Instagramissa.