tanssiluokka

Studio Club Mueve Reggaeton-tanssiluokka

Studio Club Mueve tanssitunti on ottanut Suomen myrsky! Reggaeton tanssi on yksi suosituimmista muotojen tanssia Latinalaisessa maassa.

Se liittyy tanssia latinalaisen musiikin, joka on suuresti modernisoitu kovaa lyöntiä ja rytmejä. Reggaeton on sekoitus hip hop, reggae, salsa, ja enemmän. Tanssimuotona se on usein nopeatempoinen. 

Reggaetonin historia

Reggaeton tehtiin Panamassa ja sai mainetta noin 1970-luvulla. Panamassa oli suuri jamaikalainen ryhmä, joka toi reggae-musiikkia latinalaisamerikkalaisille. 

Vuonna 1985 Puerto Ricon räppäri sekoitti reggaeton-tyylin espanjalaiseen hip hop -levyihin. Latinalaisen vaikutusvalta Jamaikan reggae alkoi sulautua ja tullut suositumpi vuosien varrella. Siihen mennessä reggaeton kohtaus laajeni Puerto Ricon ja Kuuban tyylejä.

Reggaeton rytmi on erillinen. Sen tekivät jamaikalaiset tanssisalin tuottajat 1980- ja 1990-luvuilla. 

Reggaeton-musiikin suosittuja teemoja ovat etninen ylpeys ja kulttuuri. Taiteilijat rap niiden lyrics kun taas muut taiteilijat sulautuvat laulaa osaksi kappale. 

Monet hip hop taiteilijat hyväksyi reggaeton tyyliin myöhempinä vuosina. Vaikka rap on katkottua, reggaeton musiikki vaihtaa perinteisten pop rakenteiden, kuten säkeet ja kertosäkeet. Koukut toistetaan koko kappaleen. 

Vasta nouseva klubi kohtaus Latinalaisessa Amerikassa, että reggaeton saavutti huippukuulumisen. Reggaeton tuli pian suosittu keskuudessa Latino nuoriso. 

Nykyään reggaeton tunnetaan kaikkialla maailmassa. Reggaeton-tanssissa on erilaisia kehon liikkeitä, joita kuka tahansa voi oppia! 

Studio Club Mueve tanssitunteja tarjotaan perus-, keski- ja edistyneillä tasoilla kiinnostuneille hakijoille. Kun intensiteetti kasvaa eri rytmeissä, reggaeton-tanssitunnit ovat täydellisiä tanssikenkien pätkimiseen!

Tanssiopettajamme ovat hyvin koulutettuja latinalaisamerikkalaisissa tansseissa ja musiikissa. Tyylit voit kokeilla ottaen meidän luokat jättää haluat enemmän!

Studio Club Mueve -tanssitunnit järjestetään viikoittain. Studiomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12.00-17.00. 

Tyypit Reggaeton

Suosituin tanssi, joka liittyy reggaeton on Perreo, joka alkoi 1990 Puerto Ricossa. Tanssi keskittyy pääasiassa tanssikumppanien väliseen hiontaan. Toinen tapa kuvata tanssia on “back-to-front”, jossa naispuolinen tanssija painaa hänet takaisin kumppaniaan vastaan. 

Toisin kuin perinteinen pari tanssia, jossa kumppanit kohtaavat toisensa, perreo on aistillinen ja ainutlaatuinen. Tämä tyyli tanssi järkytti länsimaalaiset, kun se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön ulkopuolella Latinalaisessa Amerikassa.

Nykyään perreo tai reggaeton tanssi on yleisesti käytetty suosittuja musiikkivideoita. 

Kaksi päätyyppiä reggaeton tanssiluokat tarjoamme kaikilla tasoilla ovat Kuuban rap ja ansa reggaeton. Nämä kaksi tehdään erillisiksi lyöntiä ja rytmejä. 

Meidän perusluokat opetetaan klassinen reggaeton osumia Panamasta ja Kuubasta. Väliluokkamme tarjoavat twerking-, hip hop- ja dancehall-vaihtoehtoja laajasta reggaeton-hiteistämme.