Tankotanssitunnit (Pole)

Mitä odottaa napa-tanssitunnissa

On monia kokeilemisen arvoisia tansseja. Niiden joukossa, jotka osoittautuvat samalla jännittäviksi ja jännittäviksi, on tankotanssi. Antaen tanssijoidensa suorittaa paljon akrobaattisia liikkeitä, tangotanssi on todella mielenkiintoinen katsella. 

Toisin kuin muut tanssimuodot, tankotanssi vaatii tanssijoitaan todella oppimaan tasapainottamaan. Lisäksi se on yksi tansseista, joita ei voida suorittaa ilman potkuria, joka on heidän tapauksessaan napa. 

muun muassa Tarjoamiemme Mueve Club -tanssitunneihin kuuluvattankotunnit . Tällä tavalla opiskelijamme voivat oppia lisää tästä hämmästyttävästä tanssista. 

Mikä on tankotanssi?

Päinvastoin kuin yleisesti uskotaan, tankotanssi ei tarkoita vain liian aistillisen näyttämistä yleisölle. Itse asiassa tämä tanssi auttaa esiintyjiä tuntemaan tasapainonsa samalla kun luottavat itseensä. Myös tanssitanssilla on paljon etuja kenelle tahansa, etenkin taiteellisella puolellaan. 

Pole tanssia on monen tyyppisiä, ja varmistimme, että peitämme ne täällä Mueve Clubilla. Sen avulla tanssin opiskelijat voivat odottaa oppivan tanssin perusteet ja monimutkaiset osat edistyessään kursseillamme. 

Mitä odottaa pole-tanssitunneissa

Nyt kun tiedät enemmän mitä tanssi-tanssi todella on, tässä on joitain asioita, joita voi odottaa tanssitunneillaan. 

Iholle altistuminen 

On syy siihen, miksi tankotanssijoiden iho altistuu. Tämä ei näytä seksikkäältä. Sen sijaan tämä on heille, jotta he voivat tarttua turvallisesti napaan. Vaikka voi olla joitain temppuja ja pyörii, jotka voidaan tehdä täysin pukeutuneena, on todella helpompaa tehdä edistyneempiä liikkeitä paljaiden käsien, jalkojen ja vatsan kanssa. 

Kehon kipu ja mustelmia 

Tankotanssi ei ole helppo tanssi. Täytyy oppia tasapainottamaan ja sisällyttämään napa liikkeisiisi on todella vaikeaa. Useimmilla opiskelijoilla on vaikeuksia tangon kanssa ensimmäistä kertaa. Tämän seurauksena joillakin on taipumus pudota ja niillä on mustelmia. 

Mustelmien lisäksi voidaan todellakin odottaa kärsivän kehon särkyistä tämän tyyppisen tanssin kanssa. Useimmiten tanssijoilla voi olla selkäkipuja, jos he eivät ole vielä tottuneet siihen. 

Motivoivat sanat

Monien aloittelijoiden on vaikea tarttua pylvääseen, koska he eivät ole niin vahvoja tai sopivia tekemään sen. Monet tankotanssijat aloittivat olemalla epävarmoja itsestään. Sen avulla haluamme ilmoittaa sinulle, että paino, ikä ja sukupuoli eivät ole esteitä, jotka kiipeävät köyttä. Tämän avulla voit odottaa paljon motivoivia sanoja ohjaajiltamme. 

Joten, mitä sinä odotat? Kokeile napa-tanssiamme ja opi lisää siitä itse!