Tankotanssitunnit (Pole)

Tervetuloa tunneille

Meillä tärkeintä on tanssin ja tai liikunnan ilo – kuntosi kehittyy ikään kuin siinä sivussa aina parempaan suuntaan.

Suurimmalle osalle tunneista voi osallistua heti kauden alusta aloitettaessa, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta.  Ainoastaan selkeästi jatkotasoksi merkityille tunneille tarvitaan lajista aikaisempaa kokemusta.
suuntaa antavat luokitukset:
alkeistaso
alkeet/alkeisjatkotaso: hieman edistyneempi, mutta kauden alussa voi tulla myös uusia asiakkaita rohkeasti mukaan
alkeisjatkotaso: hyvin voi tulla mukaan, jos jotain aiempaa ryhmäliikunta/zumba ym. tanssitaustaa olemassa
jatkotaso:  kyseisen lajin perusteet hyvä olla hallinnassa
Tunnit ovat kuitenkin hyvin erityylisiä nopeudeltaan ja etenemiseltään, mitä tuntikuvauksissamme olemme yrittäneet selvittää. Kyseessä on vain suuntaa antava kuvaus, joten mikäli haluat, niin voit osallistua erilaisille tunneille ja valita niistä itsellesi sopivimmat jatkossa.  Kokeilu on siinä mielessä helppoa, että meillä ei tunneta suorituspaineita ja kanssaihmiset eivät kyräile toisiaan ja heidän tekemisiään. Annat vain itsellesi aikaa omaksua uuden tanssilajin kuten minkä tahansa muunkin harrastuslajin aloittaessasi.. 
Mikäli et koskaan aiemmin ole harrastanut ryhmäiikuntaa/tansseja, niin silloin suosittelemme aloittamaan alkeet tunneista ja mieluiten kauden alussa.

Käytyäsi meillä huomaat, että olemme aidosti erilainen studio ja jokainen voi tulla meille omana itsenään ja sellaisena kuin on 🙂

Ohesesta linkistä löydät pienen koosteen osasta tanssituntejamme: 
 https://www.youtube.com/watch?v=gFqBRHhAusE&feature=youtu.be