Sarjakorttien myyntiehdot – TÄRKEÄ

Sarjakorttien myyntiehdot – TÄRKEÄ

SARJAKORTTIEN JA KUUKAUSIKORTTIEN MYYNTIEHDOT  
Sarjakortit ovat voimassa 4 kk (18.7 alkaen) – ei kausirajoitteita ja kuukausikortit 1 kk (29.8 alkaen) ostopäivästä . 

Sarjakorttimme ja kuukausikorttimme käyvät useille eri tunneille.  Hyvitämme korteista takaisin ainoastaan minimi 1 viikon kestäneestä sairaudesta sairaslomatodistusta vastaan.

Kaikki sarjakortit tai kertamaksut voi maksaa tullessa tunnille eli voit tehdä varauksen ennen sitä järjestelmämme kautta..

Sarjakorteistamme hyvitämme siinä tapauksessa, että meillä ei ole ollut riittävästi kortin voimassaoloaikana tunteja tarjolla.
Studion tuntiperuutuksista hyvitämme vain, jos asiakas on ollut ilmoittautuneena tunnille. Jos tunteja perutaan kokonaan, niin laskemme tarjolla olleet kerrat mahdollisia hyvityksiä ajatellen.  Älä siis jätä sarjakortin käyttämistä viime tippaan loppukauden aikana, sillä silloin useimmiten tunteja peruuntuu.

Emme pysty huomioimaan jonkin yksittäisen tunnin osalta studion peruutuksia, koska korttiimme kuuluu paljon erilaisia tunteja.  Mietithän nämä asiat valmiiksi ennen kortin ostamista ja ostat sarjakortin sen mukaan tai olet valmiudessa käymään muilla tunneilla käyttääksesi kortin loppuun. 

MYÖS SARJAKORTIN / KUUKAUSIKORTIN ostaneen henkilön pitää peruuttaa tunnit veloituksettomien peruutusaikojen puitteissa välttyäkseen 10€:n peruutusmaksulta.
Veloituksettomat peruutusajat  =  pystyy perumaan varauskalenterin kautta:
ma-pe tunneille  klo 11 mennessä saman päivän aamuna
La tunneille  perjantain klo 18 mennessä
Su tunneille lauantaina klo 15 mennessä
aamupäivätunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä