OPETTAJAT

Opettajamme

Tutustu ohessa iloisiin ja energisiin opettajiimme! 
Olemme erittäin onnekkaita koska osa mm. tanssinopettajistamme ovat lajinsa huippuja vähintääkin Euroopassa ja he ovat kouluttautuneet pienestä pitäen tanssijoiksi, showammattilaisiksi,koreografeiksi ja opettajiksi.  Huomaat selkeän eron tunneissa, joita kouluttautuneet ammattilaiset pitävät. He pystyvät ottamaan huomioon, että me suomalaiset emme ole pääsääntöisesti tanssineet syntymästämme saakka. Kyseiset opettajat opettavat useissa Suomen merkittävissä latinotanssikouluissa MUEVE! Clubin lisäksi. Tule kokemaan suorituksen riemu heidän ja kaikkien muidenkin opettajiemme kanssa, jotka ovat ainutlaatuisesti omaksuneet MUEVE! Clubin energisen ja rennon ilmapiirin, jossa jokainen on jotain ja jokainen etenee haluamallaan tahdilla.

Tapaa Mueve Club Ohjaajat

Tapaa Mueve Clubin opettajat! Tässä ovat heidän nimensä ja profiilinsa! Mueve on onnekas, että on apua näiden lahjakkaita ja kokeneita mestareita eri aloilla tanssia ja kuntoa!

DUMAS REAL

Oppitunteja: Moderni Latinalainen Tanssi | Moderni Tanssi | Näytä suorituskyky

Opetusta: Englanti ja hieman suomi

Dumas Real tuli Havannasta, Kuubasta ja on alkanut tanssia esikoulusta lähtien. Hän työskenteli koreografina ja on opettanut tanssia eri maissa, kuten Kuubassa, Saksassa, Kolumbiassa, Kanadassa, Ruotsissa, Ranskassa ja nyt Suomessa.

ROYNET PEREZ and SATU ANNIKA 

Oppitunteja: Latinalainen tanssi (Soolo ja Pari)

Opetusta:  Suomalainen

Roynet Perez ja Satu Annika ovat maailmankuuluja tanssijoita ja ohjaajia. He ovat Dame Clavenin omistajia Tampereella. Roynet suunnattu Mueve Clubille vuosina 2009–2011, kun hän asui Helsingissä. Molemmat ovat palanneet liittymään seuraamme vuodesta 2017.

YOANKI TERÁN

Oppitunteja: Kizomba | Kävi koulua Semba | Työpaja

Opetusta:  Suomalainen

Yoanki Terän on täydellinen esiintyjä, joka osaa laulaa, tanssia ja säveltää musiikkia. Hän oli Taekwondo mestari, joka kiinnostui Kuuban ja Angolan tansseja. Nykyään hän työskentelee työpajakouluttajana sekä Mueven että muiden Etelä-Suomen koulujen koulut.

AINO TERVO

Oppitunteja: Tanssisali Queen Style

Opetusta:  Suomalainen

Aino Tervo on monipuolinen tausta tanssia. Hän on harjoitellut monia tyylejä katujen ja jazzin välillä ja sitten hän on opiskellut tanssihallityyliin Suomessa ja Jamaikalla. Hän on nyt mestari dancehall kuningatar tyyli myös unisex liikkuu.

MARIA TEMONEN

Oppitunteja: Kävi koulua Bollywood | Bellydance

Opetusta:  Suomalainen

Maria Temonen aloitti tanssimisen vuonna 2004 Venäjällä. Hänen ensimmäinen valittu artform sitten oli vatsa tanssia, Bollywood, ja nykyajan Venäjän tyylejä. Tänään hän opettaa monityylisiä naisellisia tansseja, jotka auttavat tuomaan esiin naisten viehätysvoimaa.

GIGI PRALINE

Oppitunteja: Burlesque Tanssi

Opetusta:  Suomalainen

Gigi Praline on julkkis kotimaisissa ja ulkomaisissa vaiheissa. Hän suorittaa burleski tansseja jäsenenä kuuluisa Dizzy Daisies. Hän alkoi ohjata burleski tansseja Mueve joka torstai-iltaisin vuodesta 2018.

TIIA KETO-TOKOI 

Oppitunteja: Katutanssi

Opetusta:  Suomalainen

Tiia Keto-Tokoi ei muista tarkalleen, milloin hän alkoi tanssia. Hän on harjoitellut freestyleä ja on hemmoteltu eri baletin muodoissa. Hän on rento ja pirteä ohjaaja, joka arvostaa tunnelmaa.

MARKUS and PEKKO

Oppitunteja: Kunto | Kickboxing | Piiri harjoitus

Opetusta:  Suomalainen

Mueve on tehnyt yhteistyötä Lamik Sportsin kanssa, jotta voimme tarjota kuntotunteja. Näitä luokkia ohjaavat Markus ja Pekko. He ovat myös ammattikorjaajia ammattikorkeakoulussa.

SIRPA AHONEN 

Oppitunteja: Käsipallo Jump | Power Slide -harjoitus

Opetusta:  Suomalainen

Sirpa Ahonen on Mueven perustaja, omistaja ja studiopäällikkö! Hän on kokenut urheilija, jolla on 15 vuoden kokemus lentopalloerotuomarina ja nuorten tyttöjen valmentajana. Hän on myös usein harjoittaja Latinalaisen tansseja ja siksi Mueve on omistettu sekä tanssijoita ja urheilijoita. Hänen luokka keskittyy lihasten kestävyyttä ja pitää pehmentynyt kehon muoto.