Hyvä tietää studiolle tullessa

Hyvä tietää studiolle tullessa

Tunneille tultaessa:
Varaathan aikaa vastaanottoon ilmoittautumiseen – etenkin kauden alussa ja tarjousviikoilla on ruuhkaa, joka johtuu sarjakorttien lataamisesta ja yksittäisistä kertamaksuista. Jos aikaa jää jäljelle, niin studio tarjoaa viihtyisät odotus/seurustelutilat. Tilanne nopeutuu huomattavasti, kun sarjakortteja on myyty runsaasti – vastaanotossa sen jälkeen käynti on todella nopeaa.

Tunneille pukeutuminen:
Kaikille tanssi- ja liikuntatunneille jokainen voi pukeutua omalla tavallaan.  suosittelemme kuitenkin joustavia jumppavaatteita. Sisätossut/lenkkarit/tanssikorkkarit ovat  tunneilla paras vaihtoehto – riippuen tunnista. Bollywood ja vatsatanssitunnilla tanssitaan voimistelutossuilla tai hyvin kevyillä muilla tossuilla. HUOM! Paljain jaloin tai sukkasillaan ei tunneille – paitsi tankotanssitunnit.
Tankotanssissa asustukseksi lyhyet shortsit/trikoot ja hihaton toppi, sekä pitkähihaiset/lahkeiset vaatteet lämmittelyosioa varten. 
Lisäksi kaikille tunneille kannattaa ottaa mukaan pieni hikipyyhe ja juomapullo. 

Muu varustus:
Koska studiolla ei ole lukollisia pukukaappeja, niin otathan mukaasi pienemmän laukun/pussin, johon voit laittaa arvotavarasi ja tuoda studion puolelle.  Isot urheilulaukut vievät melkoisesti salin pinta-alaa, jos ne viedään saliin. 

Mille tunnille voit osallistua:
Tuntikuvauksissa on kerrottu tuntikohtaisesti suuntaa antavaa tietoa.  Uudet asiakkaat voivat osallistua alkeet tunneille ja kauden alussa myös alkeet/alkeisjatkotason tunneille. Jos et koskaan ole harrastanut esim.  tansseja, niin suosittelemee aloittamaan heti kauden alusta – alkeistason tuntikin kehittyy kauden aikana. Jokainen itse määrittelee, tuntuuko hyvältä.  Meillä eivät opettajat tai kanssaliikkujat huomauta asiasta.  

Milloin studio on avoinna /puhelinpäivystys
Studio on avoinna pääsääntöisesti iltaisin ma-to  ja viikonloppuisin erikseen annettujen aikataulujen mukaisesti.  Katso aikatauluista, milloin tunteja pidetään. Ovet avataan viim. 30 min ennen ensimmäisen tunnin alkua. 
Studion asiakaspalvelu arkisin ma-pe klo 12-17 välisenä aikana puh. 045 2608887, mutta studion aukioloaikoina parhaiten saat yhteyden vastaanoton puhelimeen puh.  045 8058769, jonne myös peruutustekstiviestit pitäisi lähettää veloituksettomien peruutusaikojen jälkeen.
Huomioithan, että vastaanotossa ruuhkatilanteessa palvemme paikalla olevat asiakkaamme ensin.
Sähköposteja ei lueta studion aukioloaikoina – pääsääntöisesti aamu-/iltapäivisin. 

Lisäkysymyksiä?
Ota rohkeasti yhteyttä Mueve Clubiin ja kysy lisää! 

Useimmat kysytyt kysymykset

Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle parhaat tanssitunnit, haluamme myös varmistaa, että voimme käsitellä kaikkia huolenaiheitasi.

Onko studio aina auki?

Studio on avoinna maanantaista perjantaihin, mutta asiakaspalvelumme on käytettävissä vain klo 12.00–17.00. Olemme avoinna myös viikonloppuisin aikataulun mukaan. Lisätietoja luokkaajoistamme saat Mueve Clubin ohjeista numerosta 045 2608887.

Mitä tunteja tarjoat?

Ammattitanssiopettajien avulla meillä on valittavana useita tanssitunteja, joista valita:

 • Reggaeton
 • Salsa
 • Latino mix
 • Latin show
 • Cuban cabaret 
 • Street salsa
 • Hip-hop 
 • Burlesque
 • Belly dance
 • Pole dance
 • Bachata
 • Kizomba 

Mitä minun pitää käyttää ja tuoda? 

On suositeltavaa käyttää mukavia vaatteita tai kuntosalivaatteita ja kenkiä, jotka eivät ole liukkaita. Voit kuitenkin tuoda erilaisia kenkiä riippuen luokasta, johon haluat osallistua. Joten, jos haluat osallistua vatsa tanssia tai Bollywood tanssitunteja, on suositeltavaa tuoda kevyt kengät tai sandaalit. 

Suosittelemme myös tuomaan pienemmän pussin, johon voit laittaa arvoesineitä ja tuoda ne studioon. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ole studiolokeroita. Tuo suuria pusseja sisälle studio vie paljon tilaa.

Mitä oppitunteja voin osallistua?

Voit osallistua mihin tahansa oppiaiheeseen. Mutta jos olet aloittelija, on parasta liittyä aloittelija luokkiin.

Tarjoatko yksityistunteja?

Yup! Itse asiassa tarjoamme myös yksityisiä oppitunteja yksityisille tai yrityksille. Yksityisillä oppitunneilla voit valita minkä tahansa luokan. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on koordinoida henkilökuntamme varmistaa, että on opettaja saatavilla haluamallasi päivämäärällä, ajalla ja luokalla. Voit myös soittaa meille numeroon +358 45 2608887 lisätietoja varten.

Syitä, miksi sinun pitäisi liittyä meihin

 • Tarjoamme paljon tanssitunteja ammattitanssinopettajien kanssa, mutta varmistamme, että kaikilla on hauskaa. 
 • Kiinnitämme erityistä huomiota ammattitaitoon, mutta silti ylläpitää iloinen, rohkaiseva, ja kupliva vibe sisällä luokan.
 • Varmistamme, että tarjoat sinulle laadukkaita tanssitunteja ja saat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi jokaisen tekemäsi tanssiliikkeen kanssa.
 • Sinulla on paljon tanssitunteja. Erilaisten tanssien oppimisen lisäksi opit myös sen alkuperästä ja autat arvostamaan myös muita kulttuureja. 
 • Varmistamme myös, että jokaisella luokalla on terveellinen luokkaympäristö. 
 • Sinun ei tarvitse maksaa suuria maksuja, koska tämä klubi toimii lähinnä hyväntekeväisyystyön vuoksi. Emme toimi tanssiluokan instituutiona, joka vaatii sinua maksamaan korkeita maksuja jäsenyydestä ja luokista.

Vaihda mukavat vaatteesi, vieraile studiossamme ja liity tunneillemme ja tanssi rytmin läpi.