Uutiset

Mueve Clubin aukioloajat

Kirjoittanut Sirpa Ahonen 09.08.2018Päivitämme tiedon illan aukioloajoista klo 12 jälkeen päivittäin:
Seuraavan kerran studio on avoinna:
MA 20.8  klo 17.30-28.30

Huomioi elokuun aikataulussa poikkeukselliset opetuspäivät opettajittain!

Muistathan, että elokuussa tunnit vahvistetaan klo 12 mennessä tulleiden varausten pohjalta. Syyskuun alusta lähtien varaukset eivät ole pakollisia, mutTa kuitenkin suositeltavia, jotta mahtuu tietyille tunneille.

KATSO ROCK THE POLEN (TANKOTANSSITUNNIT) - tiloissamme toimivan alivuokralaisyrityksen aukiolojat : www.rockthepole.fi - sivuilta löytyvästä varauskalenterista.
Heillä ei tuntien aikana päivystystä, mutta ovet ovat auki korkeintaan 15 min ennen tunnin alkua, koska heillä vain ohjaajat ottavat vastaan tuntien asiakkaat. Huomioithan tämän etenkin, kun Mueve Club ei ole avoinna, koska silloin ovet ovat lukittuna turvallisuussyistä tuntien aikana.

Roc the Pole on irtisanonut alivuokralaissopimuksen kesäkuussa 2018 ja tunteja mahdollisesti tarjolla Mueve Clubin tiloissa aina 31.10.2018 asti.

Mueve Club toi tankotanssin Lahteen ja tarjosi tankoakrobatia tunteja runsaalle asiakaskunnalle v. 2010 - .2017. Ohjaajien vähyyden vuoksi Mueve Club lahjoitti tankotanssitoiminnan helsinkiläiselle Rock the Polelle, joka on alivuokralaisena tarjonnut tunteja 1.8.2017 lähtien.

.

 

Palaa