UutisetVarauskäytäntö koskee aikataulussamme olevia viikkotunteja. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN - EI viikonlopun tunteja, WORKSHOPEJA ym.

** 4.9.2017 alkaen ei ole pakko varata tuntia klo 12 mennessä MA-PE väliset tunnit.. Toteutamme joka tapauksessa illan tunnit.
Voit varata tunnin varauskalenterin kautta aina n. 1 h ennen tunnin alkua asti!
(PARITANSSITUNNEILLE kuitenkin pitää varata kuten normaalisti aiemmin - ei ole muutoin mahdollisuutta hallita naisten ja miehien välistä varaustilannetta ja myös muille sunnuntain tunneille, koska tunnit toteutetaan tiiviskurssien yhteydessä)

MIKSI KANNATTAA KUITENKIN VARATA?
Yksinkertaisesti siksi, että varmasti mahdut tunnille ja ei tule hukkakäyntiä.
Ja saat myös tiedon tekstiviestillä, mikäli opettaja sairastuu ym. Jos et ole varannut tuntia, niin voit aina tarkastaa tilanteen varauskalenterista eli löytyykö tunti sieltä tai lukea kotisivuiltamme tärkeän kohdan: TUNTIPERUUTUKSET / STUDION AUKIOLOAJAT.. http://www.mueveclub.fi/…/tuntimuutokset-ja-peruutukset.html
HUOMIOITHAN! Emme pysty ottamaan tuntitilannekyselyjä puhelimitse, sähköpostitse ym - johtuen asiakaspalveluhenkilökunnan vähäisyydestä! Tämä palvelu on nyt tehty mahdollisimman joustavaksi asiakkaita ajatellen.

Tämä järjestely pidetään voimassa automaattisesti lokakuun loppuun. Katsomme tilanteen uudelleen silloin.
PERUUTUSKÄYTÄNTÖ on sama kuin aiemmin. Varatut tunnit voi veloituksetta perua varauskalenterin kautta ma-pe klo 11 mennessä saman päivän tunneille ja SU workshoptunneille PE klo 24.00 mennessä  Näiden aikojen jälkeen valitettavasti joudumme perimään peruutusmaksun 10€, mikäli emme saa tilalle asiakkaita. Tosin tämä järjestely saattaa minimoida peruutusmaksujen maksamisen eli helpottaa sitenkin.
Tervetuloa Mueve Clubin tunneille !

.

Palaa