Reggaetón

REGGAETÓN  

Reggaetón tanssi on yksi suosituimmista tanssilajeista latinalaisessa maailmassa ja nyt myös Suomessa.  Latinomaissa tätä tanssia tanssivat pääosin nuoret, mutta meillä Suomessa ja Lahdessa tätä tuntia harrastavat kaiken ikäiset, sillä olemmehan virkeämpiä ja hyväkuntoisempia kypsempänäkin verraten latinomaiden kypsempiin henkilöihin. Hyvä Suomi!.
Reggaeton musiikki on rytmikästä ja siinä löytyy hyvin erilaista musiikkia.  Musiikki voi sisältää sekoitusta tai osia reggaesta, hip, hopista, salsasta, afrosta ym.
Tanssina reggaeton tempaisee mukaansa moninaisella vartalonkäytöllään ja intensiteetillään ja harjoittelemalla näitä liikkeitä tunneilla huomaa ennen pitkää vartalonsa taipuvan mitä moninaisemmin, vaikka ei sitä ensi tuntumalta uskoisi.

 

Viikkotarjonnasta löytyvät

Reggaeton
- sisältää unisex liikkeitä hip hopin tapaan

 

Reggaeton Ladies Style
- sisältää paljon naisellisia vartalonkäyttöliikkeitä ja tämä suunnattu erityisesti naisille.
https://www.youtube.com/watch?v=Gy8vL01vQP8&feature=youtu.be

 Näille tunneille voi rohkeasti tulla myös aloittelijatkin heti kauden alussa, vaikka luokituksena on alkeisjatkotaso- tosin esim hip hopin tms, vauhdikkaan tanssilajin aikaisemmasta harrastuksesta on hyötyä päästäkseen helpommin mukaan rytmiin - valinta on sinun :) Kaikilla opettajilla on kutenkin hieman eri tyyli ja tunnit ovat aina opettajansa näköisiä. Tuntien tempo on hieman nopeampi paitsi alkeeistason tunneilla, mutta  moni on päässyt näidenkin tuntien rytmiin mukaan nopeasti.
Mikäli et ole tottunut nopeampaan tahtiin ja haluat kehitttyä rauhassa, niin suosittelemme alkeistason tuntia.  Siihen kannattaa uusien aloittajien osallistua heti kauden alusta lähtien syyskuussa.
 
Tule kokeilemaan eri opettajien tyyliä ja valitse omasi tai tanssi kaikilla tunneilla saadaksesi todella monipuolista opetusta. Kauden alussa siis opettajien tunneilla lähdetään hieman rauhallisemmalla tahdilla.

Koreografiat vaihtuvat tunneittain.

Reggaetonista on tarjolla myös koreografia/esitysryhmä.  Tähän ryhmään liitytään kauden alussa ja taso ym. vaatimuksena on reggaetonin, hip hopin tmv. hallinta.  Tähän ryhmään pitäisi myös sitoutua tulemaan säännöllisesti, jotta ryhmästä saadaan kehitettyä esityksiä varten koreografioita. Syksyllä - syyskuun alusta lähtien tunti järjestetään 14 h kurssina ja tuntimaksu maksetaan ennen kurssia. Kurssille mahtuu rajallinen määrä osallistujia.