Reggaetón

REGGAETÓN  

Reggaetón tanssi on yksi suosituimmista tanssilajeista latinalaisessa maailmassa ja nyt myös Suomessa.  Latinomaissa tätä tanssia tanssivat pääosin nuoret, mutta meillä Suomessa ja Lahdessa tätä tuntia harrastavat kaiken ikäiset, sillä olemmehan virkeämpiä ja hyväkuntoisempia kypsempänäkin verraten latinomaiden kypsempiin henkilöihin. Hyvä Suomi!.
Reggaeton musiikki on rytmikästä ja tanssissa yhdistyy monia erilaisia musiikinlajeja.  Musiikki/tanssi voi sisältää sekoitusta tai osia reggaesta, hip, hopista, salsasta, afrosta ym.
Tanssina reggaeton tempaisee mukaansa moninaisella vartalonkäytöllään ja intensiteetillään ja harjoittelemalla näitä liikkeitä tunneilla huomaa ennen pitkää vartalonsa taipuvan mitä moninaisempiin asentoihin, vaikka ei sitä ensi tuntumalta uskoisi.

Näille perustason ja myös keskitason tunneille voi rohkeasti tulla myös aloittelijatkin heti kauden alussa  - tosin esim hip hopin, showtanssin tms, vauhdikkaan tanssilajin aikaisemmasta harrastuksesta on hyötyä päästäkseen helpommin mukaan rytmiin myös keskitason tunneille - valinta on sinun :)

perustason 
tunneilla harjoitetaan enemmän tekniikkaa ja tehdään korkeintaan hyvin pieni koreografia kauden edetessä,  mutta  moni uusi asiakas on päässyt keskitason tuntien rytmiin mukaan nopeasti.
 
Tule kokeilemaan eri reggaetonien tyyliä / tasoa ja valitse omasi tai tanssi kaikilla tunneilla saadaksesi todella monipuolista opetusta. Kauden alussa siis opettajien tunneilla lähdetään hieman rauhallisemmalla tahdilla.

Tarjolla viikkotunneissa Keväällä  2019:
reggaetonia ( unisex)
Ladies Style Reggaetonia - sensuellimpia liikkeitä enemmän

Koreografiat vaihtuvat tunneittain. 
keskitason tunneilla

 Tunti tulee syksyllä 2019  jatkamaan tanssikoulu HC2.0:n ohjelmistossa. Ks. lisätietoja https://tanssikouluhc2.fi/