Tervetuloa tunneille

Meillä tärkeintä on tanssin ja tai liikunnan ilo - kuntosi kehittyy ikään kuin siinä sivussa aina parempaan suuntaan.

suuntaa antavat tasoluokitukset Keväälle 2018 :
PERUSTASO uusille aloittajille ja/tai hieman tanssineille perustunti, jossa rauhallisemmin käydään läpi tekniikkaa ja mahdolliset koreografiat ovat lyhyitä ja tunneittain vaihtuvia.
KESKITASO: (entinen alkeisjatko): hieman edistyneempi - perusliikkeet opittuna, mutta kauden alussa voi tulla myös uusia asiakkaita rohkeasti mukaan, josjotain aiempaa ryhmäliikunta/zumba ym. tanssitaustaa olemassa. Tunneilla tehdään tunneittain vaihtuva koreografia.
JATKOTASO :  kyseisen lajin perusteet on hyvä olla hallinnassa
Tai jos on harrastustaustaa esim. showtansseista ym. Tunnilla tehdään tunneittain vaihtuva hieman pidempi koreografia


Tunnit ovat kuitenkin hyvin erityylisiä nopeudeltaan ja etenemiseltään, mitä tuntikuvauksissamme olemme yrittäneet selvittää. Kyseessä on vain suuntaa antava kuvaus, joten mikäli haluat, niin voit osallistua erilaisille tunneille ja valita niistä itsellesi sopivimmat jatkossa.  Kokeilu on siinä mielessä helppoa, että meillä ei tunneta suorituspaineita ja kanssaihmiset eivät kyräile toisiaan ja heidän tekemisiään. Annat vain itsellesi aikaa omaksua uuden tanssilajin kuten minkä tahansa muunkin harrastuslajin aloittaessasi..

Mikäli et koskaan aiemmin ole harrastanut ryhmäiikuntaa/tansseja, niin silloin suosittelemme aloittamaan PERUSTASON tunneista ja heti kauden alussa.

Käytyäsi meillä huomaat, että olemme aidosti erilainen studio ja jokainen voi tulla meille omana itsenään ja sellaisena kuin on :)