TAEKWON-DO

Taekwon-Do on korealaista alkuperää oleva kamppailulaji, joka on levinnyt ympäri maailmaa ja kehittynyt moderniksi ja näyttäväksi itsepuolustus- ja kilpaurheilulajiksi. Lajiin kuuluu olennaisena osana monipuoliset potkut, mutta myös lyönneillä/käsitekniikoilla on ITF-tyylisuunnassa suuri painoarvo. 

Keväälle tunti on suunniteltu pidettäväksi kurssimaisesti, jossa jossain vaiheessa on ehkä mahdollisuus vyökokeisiin. Alustavan suunnitelman mukaan tunnit alkavat helmikuun alussa. 
Tunti toteutetaan yhteistyössä Lamk Sports'in kanssa

Harjoitusten vetämisestä vastaa Miikka Sinisaari, joka on suorittanut mustan vyön 2013 (1.Dan) ja tämän jälkeen aktivoitunut mustien vöiden ottelussa. Tällä hetkellä hän kuuluu Suomen maajoukkueeseen ja edustaa kansainvälisillä kentillä ottelussa. Miikan opettajana toimii Michael Holler 6. Dan, joka on myös Helsingin yliopiston Taekwon-Don pääopettaja.

Varustukseksi harjoituksiin riittää väljät housut ja t-paita. Irroita korut ja lävistykset ennen tuntia. Kurssilla harjoitellaan ensisijaisesti avojaloin". Tervetuloa kokeilemaan uutta harrastusta, jossa harjoittelu on hikistä ja haastavaa, mutta myös hymy herkässä!