Studion vetäjä Sirpa Ahonen

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajat//Sipa_25.5.2016.jpg

Hei,
Olen Sirpa, studion perustaja ja koko toiminnan vetäjä.

Toimenkuvaani studiolla kuuluu kaikista muista asioista huolehtiminen mitä toiminnan ylläpitoon kuuluu kuin muiden opettajien ohjaamat tunnit eli tietysti kaikki lukuisat studioon liittyvät käytännön toimenpiteet kuten vastaanotossa työskentely, siivoaminen ja yleensäkin kaikki hankinnat teipistä, käsipapereista ym. tarvittavaan tekniikkaan. 
Hallinto vie toisen puolen valveillaoloaikaani, jota en studiolla vietä. Lähtien taloushallinnosta, alustavasta kirjanpidosta,  markkinoinnista, eri järjestelmien päivityksistä, aikataulujen suunnittelusta, opettajien hankinnasta ja heihin liittyvien sopimusten tekemisestä, kontaktoinnista eri yhteistyökumppaneihin/sidosryhmiin, asiakaspalvelusta ym.
Lisäksi ohjaan jumppia studiolla ja järjestän myös latinotanssitapahtumia lukuisia kertoja vuodessa kaupungin yökerhoissa. Edustan myös  Mueve Clubia eri Lahden alueen tapahtumissa - kun vain saan sopimaan aikatauluihini.

Toimintaa pyöritän yksin ja  vapaaehtoistyönä
Rahallisen palkinnon ja vapaiden sijasta on kuitenkin korvaamatonta  se ilon ja energian määrä, joka välittyy tyytyväisiltä ja iloisilta asiakkailta ja siksi tätä olen jaksanut tehdä jo vuodesta 2009 alkaen.

Studion syntyminen tässä mittakaavassa tapahtui vahingossa (!) liittyen syvästä rakkaudesta latinotansseihin. Alkuperäinen ajatus olikin löytää itselleni oma hauska pieni tanssiharrastuspaikka, jossa olisi voinut tanssia, soittaa musiikkia kovalla ja kutsua ystäviäkin, mutta hyvin pian asiat muuttuivatkin nykyiseen suuntaan. Tämän nopean muutoksen mahdollisti aiempi ammattini eli olen ns. liike-elämän konkareita, joten pelkästään harrastuspohjalta ei tarvinnut lähteä liikenteeseen. Tuntivalikoimamme on nykyisin paljon laajempi kuin alkuperäisesti, mutta kaikki tarjoamamme tunnit ovat lähellä sydäntäni.

Toivon, että viihdyt personaalisessa studiossamme ja ainutlaatuisilla tunneillamme, joissa suurimmassa osassa olemme ainoita tarjoajia Lahdessa.
Toivon myös, että koet aidosti erilaisen ja yksilöllisen tunnelman tullessasi Mueve Clubille.
Otan mielelläni kehitysehdotuksia / palautteita asiakaskunnalta.
Sillä Mueve Club on ainoastaan ja vain teitä varten,

Lämpimästi tervetuloa Mueve Clubille!

Sirpa