SIRPA AHONEN - kahvakuulajumppa, Power Slider treenilauta

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajat//Sirpa 2013_netti.jpg

SIRPA AHONEN   

Olen harrastanut monipuolista liikuntaa säännöllisesti pienestä pitäen. Päälajinani pelasin lentopalloa sarjassa 25 vuotta ja lisäksi pelasin Beach Volleyta kesäisin.  Toimin myös lentopalloerotuomarina 15 vuoden ajan ja suoritettuani lentopallovalmentajan C-tason kurssin valmensin nuoria innokkaita tyttöjä lentopallouralle.
Harrastuksiini on kuulunut myös erittäin suurelta osalta latinotanssit, jotka ovat täyttäneet yksityisaikani jo pitkään ja nyt myös MUEVE! Clubilla töiden merkeissä.

Kaikkina näinä aikoina olen ollut myös harras kuntosalilla kävijä ja eri harrastuslajieni puitteissa olen tutustunut hyvinkin paljon erilaisiin kunto-ohjelmiin ja niiden vaikutuksiin ihmisen suorituskyvyn parantamisessa niin voiman kuin kestävyyden alueella. Pitkän kuntoilu-urani aikana on kertynyt valtavasti kokemusta eri asioista.   Lisätietoja- ja kokemusta olen saanut suorittamalla Fisafin kuntosaliohjaajan peruskurssin.  

Ohjaan MUEVE! Clubilla kahvakuulajumppatunteja. Tunneilla keskitytään vahvistamaan lihaksiston lihaskestävyyttä ja voimakestävyyttä eli valmistetaan kroppaa kestämään arjen askareet ja pitämään ”korsetti” kunnossa, mikä on meille kaikille erittäin tärkeätä jaksamisen ja terveellisen elämän saavuttamiseksi.
Lisäksi ohjaan Gymstick Power Slider treenilauta tunteja. Tällä tunnilla tehdään tehotreeniä oman vartalon painolla. Myöskin erittäin tehokas tunti hapenottokyvyn ja lihaksiston kestävyyden kannalta.

Kaikki ovat tervetulleita tunneilleni!  Minun tyylini ei ole hiostaa ketään tekemään, koska yhdessä tehden on kunnon kohottaminenkin mukavaa ja automaattisesti jokaisen tulee tehtyä paljon oman kuntonsa hyväksi!

Kuntoilun pitää mielestäni olla mukavaa, jotta siitä tulee elämäntapa. Se onkin suurin tavoitteeni tunteja pitäessäni.
Tervetuloa!