JULIO NAPOLES - (Kuuba- Barcelona)

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajat//Julio 2014.JPG

JULIO NAPOLES (Kuuba/Barcelona)

Julio Muratte Napoles  on ammattitanssija ja opettaja, joka on opiskellut Kuubassa, arvostetussa Escuela Nacional de Artesisssa (E.N.A.) 2004-2007

Hän valmistui E.N.A:sta ammattitanssijaksi ja tanssinopettajaksi. Hän on opiskellut tanssia, musiikkia, näyttelemistä ja laulua mutta on erikoistunut erilaisten musiikillisten esitysten tanssijaksi. Hän valmistui vuosikurssinsa yhtenä parhaimpana tanssijana.
Opintojen aikana hänet valittiin työskentelemään kuuluisien koreografien kanssa. Hän tanssi eri koreografien, kuten Santiago Alfonson (Tropicana Clubin johtaja ja koreografi) ja Pancho Gonzálezin (Kuuban television baletin koreografi), esityksissä eri tanssityyleillä.

Julio on myös opiskellut Academia de danza contemporánea de NARCISO MEDINAssa 2002-2004, jossa hän opiskeli kuubalaista nykytanssia kahden vuoden ajan ennen kuin haki E.N.A.:an, jossa jatkoi tanssiopintoja.
Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli kolme vuotta yhdessä Kuuban tärkeimmässä tanssiyrityksessä Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa. Siellä työskennellessään hän on tanssinut moninaisissa isoissa tapahtumissa ja mm. kuubalaisen yhtyeen Los Van Van:n sekä Adalberto Alvarez y su Son:n konsertissa, joka on nauhoitettu heidän DVD-levylle. ym. ym.
Julion monipuoliseen opetusrepertuaariin kuuluvat kaikki latinalaiset tanssit, nykytanssit ja mm. hip hop.

Suomessa Julio on suorittanut lisäksi Zumba ohjaajan lisenssin.
Juiion opetuskieli suomi/espanja ja hän puhuu myös englantia.

Julio toimi suosittuna viikko-opettajanamme 2012- kevät 2016 . Hän muutti silloin Barcelonaan, mutta tulevaisuudessa häntä mahdollisesti nähdään workshopien merkeissä, jos ja kun hän käy Suomessa.