Aino Tervo

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajat//Aino TErvo_web.jpg

 Keväällä 2019 Dancehall Queen Style tunnit järjestetään workshopeina n, kerran kuukaudessa. Aino joutuu keskittymään gradunsa valmistumiseen ja ei pysty tulemaan viikkotunteja ohjaamaan.

Ainolla on monipuolinen ja pitkä tanssitausta. Hän on tanssinut 8-vuotiaasta asti monipuolisesti eri tanssilajeja street-lajeista jazziin. Dancehallin Aino aloitti tanssikoulu Bubblin’ Movesilla muutettuaan Helsinkiin vuonna 2013, ja siitä lähtien se on ollut hänen ykköslajinsa ja suuri intohimo.

 

Aino on treenannut dancehallia sekä Suomessa että Jamaikalla lajin syntysijoilla Jamaikan parhaiden tanssijoiden kanssa ja on dancehall-ryhmä Bubblin’ crew’n jäsen, jonka kanssa hän on esiintynyt ja kilpaillut menestyksekkäästi eri tanssikisoissa.

 

Aino treenaa ja hallitsee dancehall queen stylen, sen ohessa twerkkauksen sekä dancehallin unisexin puolen. Tärkeintä Ainolle tanssissa on puhdas ja autenttinen dancehallin tekniikka ja liikekieli, asenne, ilmaisu ja se, että tanssi tuntuu hyvältä. Ainon vahvuuksia ovatkin juuri puhdas, selkeä ja smooth tanssityyli sekä asenne ja ilmaisu.


ps. Aino on Dancehall Queenstyle  2018 Suomenmestari