Yhteystiedot

Osoite:
Mueve Club
Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti

PUHELIMITSE
p.045 8058769
ma-pe klo 12 -17  ja myös iltaisin ja mahdollisesti viikonloppuisin pidettävien tuntien aikana. Ks. varauskalenteri tuntien toteutumiset
myöhäiset peruutukset vain tekstiviestillä tähän numeroon
 

SÄHKÖPOSTI     info(at)mueveclub.fi (ei lueta tuntien aikana) - sähköpostia päivystetään vain arkipäivisin ma-pe (ei tuntiperuutuksia s-postitse)

Puhelinta, sähköpostia ja somea ei päivystetä studion lomien aikana - eikä myöskään kyselyjä illan tuntitilanteista näitä kautta - Mueve Club on panostanut varauskalenteriin ja varaukset/tuntitilanteiden seuraamiset/peruutukset suoritetaan sitä kautta.

Löydät meidät
FACEBOOKISTA
- FB sivut       Mueve Club tanssi-, tankotanssi- ja liikuntastudio
- FB ryhmät   Mueve Club Studio (studion tuntiasiakkaille)
                    Mueve Clubin Partyillat (Mueven järjestämistä partyista tietoa)  
INSTAGRAMISTA   Mueve Club
TWITTERISTIÄ      Mueve Club  @mueveclub
YOUTUBESTA       Mueve Club tanssi, tankotanssi- ja liikuntastudio

TANKOTANSSITUNNIT:
 Elokuussa 1.8.2017 lähtien tankotanssituntien palveluntarjonnasta vastaa Rock The Pole tankotanssikoulu, jolle Mueve Club ry siirsi tankotanssituntien palveluntarjonnan. Mueve Club tarjosi tankotanssitunteja (tankoakrobatiatunteja) v. 2010-2017 ja viimeiset 3 vuotta omassa tankosalissaan. Tunnit toteutuvat Mueve Clubin tiloissa , tankotanssisalissa, jossa Rock the Pole on alivuokralaisena. Mueve Club kutsui Rock the Pole Lahteen ja lahjoitti heille koko tankotanssitoiminnan, koska Mueve Clubilla ei ollut riittävästi ohjaajia ja halusi tankotanssin jatkuvan Lahdessa. Rock the Pole on kesällä 2018 irtisanonut alivuokrasopimuksen ja siirtyy muualle tankotanssitunteineen 31.10.2018 jälkeen.
Kaikki tankotanssituntien yhteydenotot, varaukset ja tuntimaksut heidän kauttaan. Lisätietoja:
www.rockthepole.fi , sähköposti rockthepoleinfo(at)gmail.com

Huomioithan aina loma-aikamme, milloin ei ole mahdollista järjestää myöskään yksityistunteja.