Tuntikuvaukset

TIEDOTE

Hyvät asiakkaat,
Mueve Club ry  pääsi nyt (15.3.2019) 10 vuoden ikään.  Olen erittäin iloinen siitä. Alussahan ei ollut mitään tavoitteita, vaan koko toiminta ikään kuin käynnistyi vahingossa. Heti alussa tuli selkeästi ilmi, että kyseistä harrastustoimintaa kaivataan tässä kaupungissa ja heittäydyin siihen täysillä mukaan.  Kun Mueve Club täytti 5 vuotta, niin silloin syntyi ensimmäisen kerran tavoite eli saada 10 vuotta täyteen. Ja nyt se on täynnä!  Paljon on ollut haasteita matkalla, mutta niistä on selvitty. Suurin osa ajasta on kuitenkin ollut positiivisella puolella ja te asiakkaat olette ”parasta A- ryhmää”, mitä voi vain toivoa!


Nyt on oma henkilökohtainen osani vapaaehtoistyöstä tulossa päätökseen  ja on aika siirtyä uusille urille.  Tulen siirtymään kesän jälkeen takaisin liike-elämän palvelukseen, josta aikoinaan Mueven toimintaan siirryin.  ”Vielä sokeri sulaa suussa” ja voin sen toteuttaa.
Osa sydämestäni jää ikuisesti elämään Mueven muistolle – tämä aika on tuonut valtavasti positiivista iloa ja energiaa minulle - toivottavasti myös muille.

Mueven toiminta päättyy näin ollen kesäkuun 2019 lopussa.   

(Päivitys 9.4:  Innokkaita jatkajia ja toiminnan kehittäjiä erilaisine tunteineen on nyt jatkoneuvotteluissa.  Toivokaamme, että nämä johtavat lopulliseen päätökseen ja ns. "mueven tuntejakin" jatketaan tulevaisuudessa. )

Tämä saattaa järkyttää osaa asiakkaita, mutta nyt heitänkin pallon eteenpäin.  Olen halukas neuvottelemaan uusien henkilöiden/yhdistysten/yritysten kanssa toimintojen/tilojen siirtämisestä uudelle instanssille pientä korvausta vastaan.  Haluan sydämeni pohjasta, että nämä tunnit jatkuisivat tulevaisuudessakin.
Mueven tilat ovat vuokratilat. Vuokranantaja on yksi parhaista ja hänen kanssaan voi neuvotella joustavasti tilojen suhteen.  Toimintaa voi jatkaa nykyisessä muodossaan tai tilat ovat helposti muunneltavissa esim. pienemmäksi.  Vuokranantaja on halukas neuvottelemaan asiasta.

Lähdetään siitä, että joku innostuu jatkamaan! Olen luonut vankan perustan tälle toiminnalle, mistä uudet vetäjät voivat nyt jatkaa ja kehittää asioita selkeästi eteenpäin.  Tämä voi olla jopa ”lottopotti” teille asiakkaat!
Toivonkin nyt, että kaikki laittavat sanaa kiertämään ja saamme toiminnalle jatkajan.
Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille.  Toivottavasti innokkaasti käytte vielä tunneilla kesäkuun loppuun asti!

Kiittäen
Sirpa
Mueve Clubin vetäjä