Yksilöllinen ja persoonallinen

***  Keidas kaupungin keskustassa ***

 

MUEVE! Club

 Mueve Club ry  on v. 2009 perustettu energinen tanssi- ja liikuntayhdistys ja toiminnan pyörittäminen lähtee suuresta rakkaudesta liikuntaan ja sen ilon jakamisesta kaikille ihmisille ikään, kokoon tai taitoon katsomatta.  
Studion tuntitarjonta on suunniteltu sellaiseksi, että liikunnan harrastaminen muodossa tai toisessa tuo iloa myös henkiselle puolelle ja kunnon kohottaminen  tuntuu helpolta. Tällä tavoin halutaan luoda pieniä elämyksiä arjen keskellä koko ajan.

Studiomme sijaitsee hyvällä paikalla Lahden keskustassa (Vesijärvenkatu 27) .Toimintamme laajeni  elokuun 2014 loppupuolella ja nykyisin meillä on  kaksi eri salia sekä tilavat ja miellyttävät oleskelutilat = kaikkien oma olohuone.

Mueve Club on ollut edelläkävijä monessa asiassa  mm..

  • Mueve toi Zumbatunnit ensimmäisenä Lahteen  v. 2009 (2009-2012)
  • Mueve toi Lahteen ensimmäiset huippuammattilaiset ,latinalaiset tanssiopettajat 
  • Mueve toi tankotanssin Lahteen v. 2010 ja perusti  tankotanssistudion Lahdessa laadukkaine tankoakrobatiatunteineen (ei exotictanssia) ajalla 2010-2017
  • Mueve toi Bollywoodin Lahteen v. 2011
  • Mueve toi Twerkkaus ja dancehall tunnit  Lahteen v. 2015
  • Mueve toi rekisteröidyn Burleskitanssitunnin Lahteen v. 2015
  • Asiakastilat ovat persoonalliset ja ainutlaatuiset koko Suomessa.

Ja Mueve vie toimintaa eteen päin yksilöllisellä tavalla ja upean hyvässä ryhmähengessä asiakkaiden keskuudessa - tavoittelematta suuria voittoja toiminnallaan. Muevea vetää kokonaisuudessan vain yksi henkilö hyväntekeväisyystyönä, joten päätöksenteko on nopeaa - tosin osaltaan asettaa haasteita ajankäytön loppumisen vuoksi ja sen vuoksi toivommekin asiakkaiden mm. käyttävän hankkimaamme varauskalenterijärjestelmää varauksiin, peruutuksiin ja lukevan sen varausohjeet huolellisesti.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi tanssimaan ja liikkumaan viehättävään studioomme! Meillä ei ole sitovia jäsenyyksiä vaan voit tulla tunneillemme aina, kun sinulle itsellesi sopii. Suosittelemme kuitenkin varaamaan paikan kotisivuillamme olevan varauskalenterin kautta, jotta mahdut tunneille tai joissain tapauksissa, että tunti vahvistetaan pidettäväksi.

HUOM! Tuntimme eivät ole pääsääntöisesti kurssimuotoisia (joitakin tunteja on kurssimuotoisena syksyllä 2018) eli niille voi tulla hyvin kesken kaudenkin. Kauden aikana tuntien taso luonnollisesti etenee, joten itselleen helpointa on aloittaa alkupuolella kautta ja uusille asiakkaille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin, suosittelemme vahvasti sitä. Myös saatuan tanssitaitoaan hieman kehittymään, tunneilta voi joskus olla poiskin ilman, että jää jälkeen. Tuntimme ovat siten erittäin joustavia. 

Meillä on tarjota tunneillamme jokaiselle jotakin ja kilpailu käydään korkeintaan vain oman itsensä kanssa. Tule siis kokemaan liikunnaniloa ja riemua hyvän musiikin parissa. Plussana siinä sivussa kuntosi kohentuu!

Meille voit poiketa studion aukioloaikoina tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Vastaanotossamme on henkilö myös tuntien aikana palvelemassa sinua. Meillä on vastaanottomme yhteydessä viihtyisä taukotila, jossa voit viettää aikaasi ennen tai jälkeen tuntien. Uusissa taukotiloissamme on varmasti jotain Suomen ainutlaatuisinta : "kohtauspaikkana Mueven espanjalaiset portaat".  Tule ja tutustu!


Järjestämme myös erilaisia latinotanssipartyja ympäri Lahtea muutaman kerran vuodessa ja tanssiryhmiämme on esillä erilaisissa tapahtumissa Lahden alueella usean kerran vuodessa.

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hyvänmielen studioomme

MUEVE! Club facebookissa:   https://www.facebook.com/pages/MUEVE-Club-tanssi-ja-liikuntastudio/142362829171520

Instagramissa @mueveclub 

Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UCrNEO3zAZhCLh5-YuQDXBuQ/videos