Yksilöllinen ja persoonallinen

***  Keidas kaupungin keskustassa ***

***15.3.2009 - 27.6.2019 **** 

MUEVE! Club

**Mueve Clubin studiotoiminta päättyi to 27.6.2019 .  Näitä toimintoja jatkaa elokuusta lähtien Mueven tämän hetkisissä tiloissa + kolmannen salin voimin tanssikoulu HC2.0. https://tanssikouluhc2.fi/ . 
Mueve Club järjestää vielä yhdet partyt: Latinoristeily M/S Vellamolaivalla 27.7.2019.  Ota yhteys Lahden Järvimatkailuun lippujen hankkimiseksi.

Mitä oli Mueve Club?
*******
Mueve Club ry  on v. 2009 perustettu energinen tanssi- ja liikuntayhdistys ja toiminnan pyörittäminen lähtee suuresta rakkaudesta liikuntaan ja sen ilon jakamisesta kaikille ihmisille ikään, kokoon tai taitoon katsomatta.  
Studion tuntitarjonta on suunniteltu sellaiseksi, että liikunnan harrastaminen muodossa tai toisessa tuo iloa myös henkiselle puolelle ja kunnon kohottaminen  tuntuu helpolta. Tällä tavoin halutaan luoda pieniä elämyksiä arjen keskellä koko ajan.

Studiomme sijaitsee hyvällä paikalla Lahden keskustassa (Vesijärvenkatu 27) .Toimintamme laajeni  elokuun 2014 loppupuolella ja nykyisin meillä on  kaksi eri salia sekä tilavat ja miellyttävät oleskelutilat = kaikkien oma olohuone.

Mueve Club on ollut edelläkävijä monessa asiassa  mm..

  • Mueve toi Zumbatunnit ensimmäisenä Lahteen  v. 2009 (2009-2012)
  • Mueve toi Lahteen ensimmäiset huippuammattilaiset ,latinalaiset tanssiopettajat 
  • Mueve toi tankotanssin Lahteen v. 2010 ja perusti  tankotanssistudion Lahdessa laadukkaine tankoakrobatiatunteineen (ei exotictanssia) ajalla 2010-2017, jonka jälkeen yhdistyksemme lahjoitti Bright Bodies Oy:lle (Rock the Pole) tankotanssin liiketoiminnan.
  • Mueve toi Bollywoodin Lahteen v. 2011
  • Mueve toi Twerkkaus ja dancehall tunnit  Lahteen v. 2015
  • Mueve toi rekisteröidyn Burleskitanssitunnin Lahteen v. 2015
  • Asiakastilat ovat persoonalliset ja ainutlaatuiset koko Suomessa.

Ja Mueve on vienyt toimintaa eteen päin yksilöllisellä tavalla ja upean hyvässä ryhmähengessä asiakkaiden keskuudessa - tavoittelematta suuria voittoja toiminnallaan. Muevea vetää kokonaisuudessan vain yksi henkilö vapaaehtoistyönä, joten päätöksenteko on nopeaa - tosin osaltaan asettaa haasteita ajankäytön loppumisen vuoksi ja sen vuoksi toivommekin asiakkaiden mm. käyttävän hankkimaamme varauskalenterijärjestelmää varauksiin, peruutuksiin ja lukevan sen varausohjeet huolellisesti.

Meillä on tarjota tunneillamme jokaiselle jotakin ja kilpailu käydään korkeintaan vain oman itsensä kanssa. Tule siis kokemaan liikunnaniloa ja riemua hyvän musiikin parissa. Plussana siinä sivussa kuntosi kohentuu!

Meille voit poiketa studion aukioloaikoina tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Vastaanotossamme on henkilö myös tuntien aikana palvelemassa sinua. Meillä on vastaanottomme yhteydessä viihtyisä taukotila, jossa voit viettää aikaasi ennen tai jälkeen tuntien. Uusissa taukotiloissamme on varmasti jotain Suomen ainutlaatuisinta : "kohtauspaikkana Mueven espanjalaiset portaat".  


Järjestämme myös erilaisia latinotanssipartyja ympäri Lahtea muutaman kerran vuodessa ja tanssiryhmiämme on esillä erilaisissa tapahtumissa Lahden alueella usean kerran vuodessa.

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hyvänmielen studioomme!