Tuntien varaaminen

Luethan huolellisesti varausohjeet ennen kuin menet itse varauskalenteriin.
Siellä on tärkeää ohjeistusta varausajoista ja peruutuksista.

Ainoastaan rekisteröitymisessä ja tuntien varaukseen liittyvissä teknisissä ongelmissa otetaan yhteys varauskalenterin alareunassa olevan palaute painikkeen kautta.

Kotisivujen ja varauskalenterin sisällöstä yhteydet Mueve Clubiin.

Hyvä tietää studiolle tullessa

Miten Mueve Clubin asiakkaaksi ja tunneille?

Ensimmäisenä rekisteröidyt avoinna 24 palvelun asiakkaaksi ja valitset mieleisesi tunnin / tunnit, joille haluat osallistua. Sen jälkeen varauskalenterista varaat paikan ja tunnit maksetaan paikan päälle studiolle tultaessa. Luethan kuitenkin varausohjeet ennen varausta, jotta voit mahdollisesti peruuttaa veloituksetta tunnin. Hinnastossamme on kerrottu mitä erilaisia maksuvälineitä voit käyttää maksuna.

 

Tunneille tultaessa:

Varaathan aikaa vastaanottoon ilmoittautumiseen - etenkin kauden alussa ja tarjousviikoilla on ruuhkaa, joka johtuu sarjakorttien lataamisesta ja yksittäisistä kertamaksuista. Jos aikaa jää jäljelle, niin studio tarjoaa viihtyisät odotus/seurustelutilat. Tilanne nopeutuu huomattavasti, kun sarjakortteja on myyty runsaasti - vastaanotossa sen jälkeen käynti on todella nopeaa.

Tunneille pukeutuminen:
Kaikille tanssi- ja liikuntatunneille jokainen voi pukeutua omalla tavallaan.  suosittelemme kuitenkin joustavia jumppavaatteita. Sisätossut/lenkkarit/tanssikorkkarit ovat  tunneilla paras vaihtoehto - riippuen tunnista. Bollywood ja vatsatanssitunnilla tanssitaan voimistelutossuilla tai hyvin kevyillä muilla tossuilla. HUOM! Paljain jaloin tai sukkasillaan ei mahdollista tanssia studiossamme. 
Kaikille tunneille kannattaa ottaa mukaan pieni hikipyyhe ja juomapullo. 

Muu varustus:
Koska studiolla ei ole lukollisia pukukaappeja, niin otathan mukaasi pienemmän laukun/pussin, johon voit laittaa arvotavarasi ja tuoda studion puolelle.  Isot urheilulaukut vievät melkoisesti salin pinta-alaa, jos ne viedään saliin. 

Mille tunnille voit osallistua:
Tuntikuvauksissa on kerrottu tuntikohtaisesti suuntaa antavaa tietoa.  Uusia asiakkaita kehoitamme osallistumaan alkeet tunneille(perustaso tai kaikki tasot) heti kauden alussa, sillä  alkeistason tuntikin kehittyy kauden aikana.
Jos olet harrastanut muita soolotansseja aiemmin, niin kauden alussa voit osallistua myös keskitason tunneille. Jokainen itse määrittelee, tuntuuko hyvältä.  Meillä eivät opettajat tai kanssaliikkujat huomauta asiasta.  
Huom! Monet tuntimme eivät ole kurssimuotoisia, vaikka jokainen tunti kehittyykin kauden aikana. 

Milloin studio on avoinna /puhelinpäivystys
Studio on avoinna pääsääntöisesti iltaisin ma-pe  ja viikonloppuisin erikseen annettujen aikataulujen mukaisesti.  Katso aikatauluista, milloin tunteja pidetään. Ovet avataan n. 30 min ennen ensimmäisen tunnin alkua. 
Studion asiakaspalvelu arkisin ma-pe klo 12-17 välisenä aikana  ja studion aukioloaikoina saat yhteyden vastaanoton puhelimeen puh.  045 8058769, jonne myös peruutustekstiviestit pitää lähettää veloituksettomien peruutusaikojen jälkeen.
Huomioithan, että vastaanotossa ruuhkatilanteessa palvemme paikalla olevat asiakkaamme ensin.
Sähköposteja ei lueta studion aukioloaikoina - pääsääntöisesti luetaan aamu-/iltapäivisin. 

Vakuutukset
Mueve Club ei ole vakuuttanut asiakkaita. Kaikki liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla ja vakuutuksilla.

Lisäkysymyksiä?
Ota rohkeasti yhteyttä Mueve Clubiin ja kysy lisää!