Twerk ja Reggaeton booty workshop

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Ruut_some web.jpg

Upea ja energinen workshop tulossa!
TWERKKAUSTA ja REGGAETON BOOTYA!

Opettaja: Ruut Vartiainen (ks. tietoja alta)

Pvm: Su 26.5.2019
Aika:  klo 16.10-17.25 Twerkkaus avoin taso
          klo 17.35-18.50  Reggaeton Booty avoin taso

Tuntikuvaukset löydät alempaa.

Hinnat:  21€/75 min , opiskelijat, työttömät  19€
             38€ mol.yht.,  opiskelijat, työttömät  36€ 

Ilmoittautumiset varauskalenterin kautta ja ennakkomaksut Mueve Clubille viimeistään pe 24.5 vahvistusta varten. 
Huom! rullaa riittävästi varauskalenteria alaspäin, niin löydät molemmat tunnit. Workshsoptuntien välissä on kalenterissa pari muuta tuntia, jotka pidetään toisessa salissa..
Uudet asiakkaat voivat lähettää myös s-postia, jossa mukana puhelinnumero, jotta saadaan manuaalisesti järjestelmään merkittyä.
Voit maksaa myös Mueve Clubin Nordean pankkitilille, mutta huomioithan, että maksu pitää näkyä Mueven tilillä viimeistään perjantaina 24.5  tai lähetät maksusta kuitin s-postitse info(at)mueveclub.fi.
Tilinumero:  FI5115193000176954 
Viitetietoihin merkinnät osallistujan nimi ja tunti(-it), joille osallistuu.

Tervetuloa!
Facebook tapatumaryhmä:
https://www.facebook.com/events/440208339877016/

Tuntikuvaukset:

Twerking 

Tunneilla soitetaan urbaania musiikkia ja liikkeet vaihtelevat räväkästä sheikkauksesta sensuellimpiin otteisiin. Koreografiat saattavat sisältää helppoja akrobaattisia liikkeitä, joten jos sinulta löytyy polvisuojat, voit ottaa ne mukaasi tunnille. Parhaiten saat peppusi liikkumaan, kun puet sellaiset housut tai shortsit, jotka antavat liikkeille myöten. Urheilukengät ja vesipullo ovat myös hyödylliset lisävarusteet tunnilla. 

 

Reggaeton booty

Kyseessä on fyysinen sekä energinen konsepti, jossa fuusioituu urbaani twerking sekä Puerto Ricon kuuma reggaeton. Tunneilla tehdään paljon tekniikkaa ja erityisasemassa on keskivartalon hallinta. Tunnille tarvitset mukaasi mukavat urheiluvaatteet, vesipullon sekä iloisen mielen. 

Tietoja opettajasta:

Ruut Vartiainen on Dance Fitness Professionals -ohjaajakoulutuksesta huippuarvosanoin valmistunut tanssillisen liikunnan ohjaaja. Hänellä on telinevoimistelutausta sekä vuosien tanssikokemus.

"Erilaisten katutanssien innoittamana siirryin dancehall reggaen, dancehall queen stylesin sekä reggaetónin ja twerkkauksen pariin. Tuntini ovat fyysisiä ja koordinaatiota kehittäviä. Tärkein saavutukseni on luoda oppilaille tanssin kautta hyvä mieli sekä onnistumisen tunne. Tanssin kautta pääsee erinomaisesti tutustumaan omaan kehoonsa. Tunneillani pääsee erityisesti kokemaan monenlaisia eri peppuliikkeitä hauskoilla tekniikoilla. Jokainen on lämpimästi tervetullut"
Ruut opettaa tällä hetkellä EtnoFitness tanssikoulussa, Helsingissä