Julio Napoles workshop

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Julio 2019_web.jpg

JULIO NAPOLES (Kuuba/Barcelona)  SUOMESSA!!


Saamme  sympaattisen huippuammattilaisen, Julion, vierailemaan Mueve Clubille  La 23.3.2019! 
Hän tulee juhlimaan kanssamme Mueve Clubin 10-vuotisjuhlaa! Hän on mukana Ravintola Wanhassa Walimossa ärjestettävissä Caribbean Partyissa ym. juhlinnassa !. Onhan Julio osa Mueven "historiaa"., sillä asuessaan Suomessa hän oli myös opettajana Mueve Clubilla usean vuoden ajan kunnes muutti pysyvästi Barceloonaan vuonna 2016!
Juhlien lisäksi Julio pitää 2 h workshopin Mueve Clubilla La 23.3.2019

Tarjolla energiset ja Julion ainutlaatuiset tunnit:

klo 13.00-14.00  Street Fusion Dance (hip hop) keskitaso
klo 14.00-15.00  Reggaeton keskitaso

Hinnat: 15€/h  - 28€/2 h

Ilmoittautumiset Mueve Clubin varauskalenterin kautta - jos tulet jostain kauempaa, niin voit ilmoittautua myös sähköpostilla info(at9mueveclub.fi osoitteeseen. Ilmoitathan silloin nimesi ja puhelinnumerosi!

Tervetuloa ! 

*Tietoa Juliosta:

Julio Muratte Napoles  on ammattitanssija ja opettaja, joka on opiskellut Kuubassa, arvostetussa Escuela Nacional de Artesisssa (E.N.A.) 2004-2007

Hän valmistui E.N.A:sta ammattitanssijaksi ja tanssinopettajaksi. Hän on opiskellut tanssia, musiikkia, näyttelemistä ja laulua mutta on erikoistunut erilaisten musiikillisten esitysten tanssijaksi. Hän valmistui vuosikurssinsa yhtenä parhaimpana tanssijana.
Opintojen aikana hänet valittiin työskentelemään kuuluisien koreografien kanssa. Hän tanssi eri koreografien, kuten Santiago Alfonson (Tropicana Clubin johtaja ja koreografi) ja Pancho Gonzálezin (Kuuban television baletin koreografi), esityksissä eri tanssityyleillä.

Julio on myös opiskellut Academia de danza contemporánea de NARCISO MEDINAssa 2002-2004, jossa hän opiskeli kuubalaista nykytanssia kahden vuoden ajan ennen kuin haki E.N.A.:an, jossa jatkoi tanssiopintoja.
Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli kolme vuotta yhdessä Kuuban tärkeimmässä tanssiyrityksessä Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa. Siellä työskennellessään hän on tanssinut moninaisissa isoissa tapahtumissa ja mm. kuubalaisen yhtyeen Los Van Van:n sekä Adalberto Alvarez y su Son:n konsertissa, joka on nauhoitettu heidän DVD-levylle. ym. ym.
Julion monipuoliseen opetusrepertuaariin kuuluvat kaikki latinalaiset tanssit, nykytanssit ja mm. hip hop.