Kurssille ilmoittautumiset varauskalenterin kautta.  Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla tunnille tultaessa.
Lue alta, mikäli olet kiinnostunut muutoin tästä  tunnista/koreografiasta, mutta et halua esitykseen.

Dancehall Queen Style koreografiakurssi

DANCEHALL QUEEN STYLE
esiintymiseen tähtäävä koreografiakurssi
Kurssin ohjaa: Aino Tervo
kurssille otetaan max 10 henk
Ajalla: 16.1-3.4 ti klo 20.10-21  12 krt  yht. 96€

Kurssiin osallistuvan olisi sitouduttava pääsääntöisesti myös toiseen veloituksettomaan koreografian treenikertaan n. 1 krt/vko helmikuun loppupuolelta lähtien ilman ohjaajaa. mahdollisesti la-päivisin.

Koreografiaa edeltävälle dancehall tunnille olisi myös suotava osallistua, jos ei ole dancehall taustaa aiemmin. Myös twerkkaustunti on hyvä tukilaji tälle tunnille halutessaan.
Kurssin tasovaatimuksena on  omata jotain tanssitaustaa (jos ei dancehall queen stylesta) eri tansseista kuten latinotanssit, showtanssit ym. eli ei aloitteleville tanssinharrastajille.

Huomioithan, että tälle tunnille voi esiintyjien lisäksi osallistua muita Dancehall Queen Stylesta tunnista kiinnostuneita, vaikka ei esiintyisi. Tunnilla pääsee harjoittelemaan ohessa koreografiaa, mutta opettajan päähuomio keskittyy esiintyjien tekniikkaan ym. Näitä irtotuntipaikkoja tulee rajallisesti tarjolle.

Kurssille ilmoittautumiset viimeistään 14.1.2018 varauskalenterin kautta.