Bachataworkshop La 3.3.2018 + iltamatinea studiolla

http://mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Anmol ja Pinja_teksti_web.jpg

Kauan toivottu BACHATA workshop Mueve Clubilla
La 3.3.2018

Opettajat: Anmol Kumor ja Pinja Simola
Lisätietoja opettajista, tunneista ym. alla
Aikataulu:
klo 12.30-13.30 Bachata soolo Ladies Styling perustaso/keskitaso
klo 13.45-15.15 Paribachata perustaso (myös uudet )
klo 15.30-17.00 Paribachata keskitaso/jatkotaso

Hinnat: soolotunti 10,50/9,50
Voi maksaa mös sarjakorteilla (ei kk-kortti)
Paribachata 90 min 14 €
(jos tanssii molemmat paribachatat, niin voi maksaa 3 krt sarjakortista)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään to 1.3  workshopin vahvistamiseksi.
Naisille ja viejille oma varauspaikka varauskalnterissamme. Tunneille voit tulla ilman omaa pariakin ja tällä tavoin hallinoimme hyvää viejien ja naisten suhdetta. Mikäli tulet parina ja osallistut vaihtorinkiin, niin varaukset nais-. miespaikkojen kautta.  Mikäli haluat tulla tanssimaan vain parisi kanssa, niin sekin onnistuu, mutta siinä tapauksessa ilmoittautumiset sähköpostitse info(at)mueveclub.fi. Ilmoitathan samalla puhelinnumerosi ja osallistujien nimet.

klo 19-21 tarjoamme workshopin toteutuessa studiolla BACHATAMATINEAN, jossa dj:nä toimivat opettajat. Iltaa voidaan jatkaa muunkin musiikin merkeissä aina puoleen yöhön asti. Tähän tilaisuuteen ovat muutkin tervetulleita kuin kurssille osallistujat.

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta alkunsa saanut tanssilaji, joka on myöhemmin maailmalla saanut erilaisia vaikutteita myös muista tanssilajeista. Tällä hetkellä yksi tunnetuimpia bachatan tyylejä nykyään onkin Espanjassa syntynyt Bachata Sensual, jossa keskitytään eniten kehonliikkeeseen dominikaanisen bachatan jalkatyöskentelyn sijasta. Muita bachatan synnyttämiä tyylejä ovat muun muassa Bachata Fusion, Bachata Urbana ja Bachata Nueva. 

OPETTAJAT

Pinjalla ja Anmolilla on molemmilla pitkä kokemus latinalaistansseista ja erityisesti bachata on molemmille lähellä sydäntä. Sekä Anmol että Pinja ovat kartuttaneet tanssikokemustaan ulkomailla, ja osallistuneet maailman tunnetuimpien ammattilaisten opetukseen erilaisten latinotanssien saralla. Anmol on myös voittanut Baltic Bachata Championships -kilpailun vuonna 2013. Pinja opettaa tällä hetkellä mm. naisten latinotanssitunteja Lappeenrannassa, ja vierailee myös satunnaisesti Helsingissä opettamassa bachataa.

TUNTIEN SISÄLTÖ

Ladies’ Styling -tunnilla keskitytään bachatan naisellisuuden esille tuomiseen kehonliikkeen ja tyylittelyn avulla. Tunnin kuvioilla pääset vapauttamaan sisäisen kauniin ja naisellisen diivasi tanssilattialla!

Paritunneilla yhdistellään bachatan kaikkia elementtejä, joten tunnit eivät ole tiukasti esimerkiksi sensual- tai fusion -tyylisiä. Aloittelijoille suunnatulla tunnilla käymme läpi bachatan perusteita, joten tälle tunnille et tarvitse aiempaa kokemusta bachatasta. Tutustumme tunnilla musiikin rytmitykseen ja sukellamme viemisen ja seuraamisen saloihin. Jatkotason tunnilla keskitymme syvällisemmin tanssiparin kanssa yhteyden luomiseen ja oman tyylin kehittämiseen, jotta voit nauttia sosiaalitanssista entistä enemmän. Mietiskelemme myös musikaalisuutta ja sen merkitystä tanssiin.